Cadouri de aniversare pentru nași și fini

Suntem în plin sezon de nunți și botezuri, iar cei care s-au cununat în anii trecuți au acum ce să sărbătorească alături de nași, prieteni și familie.

Sigur că aceste momente frumoase, cu prilej de sărbătoare sunt așteptate de către toată lumea, însă cei mai puțin inspirați când vine vorba de cadouri se simt ușor depășiți de situație.

Pentru a elimina acest stres des întâlnit atât în rândul nașilor cât și a finilor, am venit cu o listă de propuneri de cadouri pentru aceștia.

1. Cărțile sunt mereu o idee bună. Fie că optăm pentru cărți cu titluri sugestive precum Dragostea adevărată a lui DMITRY SEMENIK, fie mergem pe ceva legat de gastronomie, sau poate chiar o carte legată de hobbyurile cuplului, asta dacă îi cunoștem destul de bine. În cazul în care știm că așteaptă un copil, se poate merge pe varianta de ghiduri cu sfaturi pentru creșterea copilului. Acest gen de cadou ne scapă rapid de problemă mai ales dacă alegem sa le cumpărăm online cu livrare de la librării sau magazine online precum Elefant ro, Cărturești sau chiar Emag.

2. Albume de familie cu poze de la evenimentele la care ați participat. Dacă sunteți foarte apropiați și aveți ceva timp liber, puteți crea un album foto cu cele mai frumoase momente. Sunt servicii online în care se pot compila fotografiile, iar magazinul respectiv livrează acasă albumul printat.

3. O idee excelentă, dar mult mai costisitoare este cumpărarea unei excursii. Dacă știți că își doresc să viziteze o locație anume, sau aveți vreun indiciu legat de unde ar vrea să își petreacă concediul de vară, această variantă sigur îi va da pe spate. Costurile sunt ridicate, însă sigur se vor bucura de surpriza făcută.

4. Varianta clasică, abordată de foarte multă lume, rămâne achiziționarea unor obiecte pentru casă, fie că sunt decorațiuni sau chiar electrocasnice. Acest gen de cadou este ideal pentru cei care lucrează la locuința lor sau tocmai și-au achiziționat o casă nouă.

Acum că s-a rezolvat cu partea de cadouri, poate mai rămâne o sumă mică din buget care poate fi cheltuită pe o nouă ținută pentru eveniment. Rochii simple, elegante la prețuri accesibile se găsesc online foarte ușor. DyFashion oferă o gamă largă de ținute pentru orice eveniment, iar prețurile sunt extrem de accesibile. Sigur că se pot și inchiria ținute la nevoie, însă prețul închirierii și cel al achiziționării unei ținute noi de la un producător local este foarte similară. După atâta efort depus pentru alegerea cadourilor celor sărbătoriți, nu meritați o ținută nouă?

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies