BUZOIANUL cu o inima de aur! I-a redat zambetul si copilaria unui baietel englez VIDEO

BUZOIANUL cu o inima de aur! I-a redat zambetul si copilaria unui baietel englez VIDEO

O noua viata si un nou membru al familiei. Asta i-a daruit Anglia lui Titu Vinatoru, lautar de tara, buzoian simplu, cu frica lui Dumnezeu.

 Marea Britanie este acum in sufletul lui, pentru totdeauna. O problema crunta de sanatate nu isi gasise rezolvare aici, in Romania.

Pe pamant englezesc, omul avea sa-si gaseasca nu numai sanatatea ci si… baiatul pe care de mult il dorea. Mama naturala fusese decazuta din drepturi. Iar micutul Ramzey i-a aprins omului nostru, in prag de externare, o idee cat un vis.

Tocmai in iarna lui 2012, cand Romania era ingropata in nameti iar mii de romani cereau, in strada, demisia presedintelui, o familie simpla se lupta,ai zice- cu morile de vant. Cerea custodia unui cetatean britanic intr-un moment in care totul parea sa le fie potrivnic.

Au invins prejudecatile. Au asteptat mai bine de un an, dar au castigat copilul mult-dorit. Micutul a fost crestinat la biserica din sat. Cu alai mare s-a cinstit momentul si la restaurant, acolo unde pentru Ramzey s-a taiat si tortul dedicat aniversarii a doi anisori. Romanul nostru era de-acum un tata fericit.

Desi baiatul a fost crestinat aici si pare sa-nvete si limba romana, viitorul sau va fi departe de aceste meleaguri. Cu tot cu familia adoptiva.

Ceea ce si au de gand sa faca! Cum micutul are cetatenie britanica, pentru toata familia Vinatoru, Anglia este acum tara tuturor posibilitatilor!

Aidoma unui englez adevarat, ce se vrea a fi cat de curand, buzoianul si-a impanzit casa cu fotografii ale familiei regale britanice.

La curent cu barfele de pe buzele englezului de rand. Fan al unei vestite echipe londoneze de fotbal si admirator privilegiat al unui mare artist al Regatului Unit. Titu Vinatoru pare pregatit pentru a da piept cu aventura vietii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate