„Buzele ei deveniseră albastre, pentru că se sufoca”. Ultimele cuvinte ale unei fete de cinci ani, înainte de a muri înecată cu mâncare

Autor: Andreea Buinoschi

Imogen se afla pe bancheta din spate a mașinii, împreună cu mama ei, Sam Lennon

Sursa: 9news.com

O fată de doar cinci a murit, după ce s-a sufocat în timp ce mânca. Mama ei a încercat în zadar să o resusciteze și, văzând că nu dă niciun rezultat, a dus-o direct la spital.

O fetiță de doar cinci ani, din Australia, a murit, după ce s-a înecat în timp ce mânca. Aceasta se afla în mașină în momentul în care tragedia a avut loc și, alături de mama ei, se îndrepta spre ferma familiei.

O fată de cinci ani din Australia a murit, după ce s-a înecat cu mâncare

Imogen Lennon era o fată de cinci ani, din Canowindra, o zonă rurală din NSW.

Aceasta se întorcea de la lecțiile de înot, când, în timp ce mânca mâncarea ei preferată, s-a înecat și a murit.

Imogen se afla pe bancheta din spate a mașinii, împreună cu mama ei, Sam Lennon. Femeia a chemat imediat o ambulanță, după care, a decis să meargă la cel mai apropiat spital., conform 9news.com.

Cu toate acestea, minora a decedat mai târziu, în ciuda eforturilor depuse de mama ei, pentru a o salva.

„În ciuda eforturilor eroice ale lui Sam, sunând la o ambulanță, a ajutorului unui trecător și, în cele din urmă, conducând-o ea însăși pe Imogen la spital (ambulanța era prea departe pentru a ajunge la timp), frumoasa Imogen a murit mai târziu la spital”, a transmis Tamara Harrison, una dintre prietenele de familie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimele cuvinte rostite de Imogen

Văzând că începe să nu mai poată respira, Imogen a strigat „ mama”, iar Sam Lennon nu va putea vreodată să uite acel moment. Femeia s-a speriat și ea, deoarece, în timp ce conducea, dintr-o dată, nu a mai auzit-o vorbind pe fiica ei.

„A fost cel mai ciudat « mamă » spus vreodată.(...)

M-am uitat în spate și buzele ei deveniseră albastre pentru că se sufoca”, a spus femeia.

Fetița nu a putut să fie salvată, deoarece, în momentul în care au ajuns la spital, niciun medic nu era pe tură, iar mame fetei, două asistente și femeile de la curățenie au încercat să elibereze căile respiratorii ale fetei.

Părinții fetei au decis să o incinereze, iar cenușa au pus-o pe pat, fiind înconjurată de toate jucăriile pe care le avea.

Acesteia consideră că acela este un loc în care există multă iubire, chiar dacă fiica lui nu mai este printre ei.

„Credeam că visez, a fost un coșmar! O avem pe patul ei înconjurată de toate jucăriile ei, așa că este un spațiu sigur, este un spațiu de dragoste”, a completat mama fetei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!