Bursucu’ in depresie! Dupa ce l-a prins in mreje luni la rand, femeia care i-a dat dependenta va iesi in curand din viata lui

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:26

Serialul “Dila”, care a cucerit inimile romanilor a facut “victime” si in randul vedetelor. Bursucu’, alias Adrian Cristea a devenit fan al productiei datorita actritei din rolul principal, Hatice Sendil.

"Sunt foarte suparat ca nu o voi mai vedea pe Dila. M-am uitat la tot serialul, seara de seara, aproape ca mi-am atras criticile iubitei mele. O ador pe actrita Hatice Sendil, dincolo de calitatile de actrita are un farmec aparte. Ma bucur ca vin filmarile pentru "roata" si nu voi mai avea timp sa o jelesc!", a glumit  Bursucu’.

Bursucu’ va prezenta, incepand din 23 august, in fiecare duminica, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, cel mai indragit show al momentului, “ Roata Norocului ”, la Kanal D!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies