Bursucu este taticul unei fetite de nota 10!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 iul 2018, 13:06

Bursucu (Adrian Cristea) a devenit in aceasta dimineata fericitul tatic al unei fetite superbe!

Andreea, iubita celebrului prezentator, a nascut natural un copil perfect sanatos. Micuta a obtinut nota 10 din partea medicilor la nastere si cantareste 3,150 Kg.

„Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris...”, a spus, coplesit de emotie, Bursucu.

Nasterea propriu-zisa a durat foarte putin. „Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra”, a adaugat Bursucu.

Exclusiv! Bursucu, dezvăluiri despre noile sale proiecte:

Pe simpaticul prezentator il asteapta o perioada plina de emotii, acesta se simte pregatit sa faca fata provocarilor pe care le presupune calitatea de tatic.

„Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita!”, spunea Bursucu inainte de momentul nasterii fetitei sale.

Astazi in Teo Show, de la ora 15:00, veti putea urmari un material  in exclusivitate despre momentul cel mai frumos din viata lui Bursucu, cel al nasterii fetitei sale! 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies