Bursucu: "Am trait si traiesc prin dans"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 19:10

Adrian Cristea, zis si Bursucu, a dezvaluit pentru apropotv.ro care sunt micile sale placeri si a descris in cateva cuvinte relatia sa cu televiziunea, dansul si cea mai noua partenera de platou - Teo Trandafir!

Te simti mai bine in platoul televiziunii sau pe ringul de dans?

In ambele situatii ma simt fericit! In platoul de televiziune trebuie sa ai o stare de bine, sa transmiti energie pozitiva oamenilor. Pe ringul de dans imi dau frau liber sentimentelor. Am trait si traiesc prin dans.

Cum ai descrie in 3 cuvinte relatia ta cu TEO?

Chimie, prietenie, respect.Care a fost ultimul lucru ilegal pe care l-ai facut?

Daca dragostea este ilegala, da, m-am indragostit. Nu prea fac lucruri ilegale. Cred ca la un moment dat am condus fara a avea rovignieta.

Vara sau iarna?

Vara pentru ca nu imi place frigul.:)

Filme de comedie sau de actiune?

Depinde de film, de distributie.
Filmele de comedie sunt foarte bune atunci cand ai o dispozitie nu tocmai buna. Nu-mi plac filmele de actiune cand se exagereaza cu efectele speciale, cu impuscaturile si urmaririle.

Cititi interviul complet pe apropotv.ro.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies