Sari la conținut

Burak Ozcivit si Kerem Bursin, doi prieteni, acelasi film! Iata ce dezvaluri inedite a facut carismaticul Kerem Bursin despre viitoarea productie!

Burak Ozcivit si Kerem Bursin, doi prieteni, acelasi film! Iata ce dezvaluri inedite a facut carismaticul Kerem Bursin despre viitoarea productie!

Burak Oczcivit si Kerem Bursin vor juca impreuna intr-un nou proiect cinematografic.

Actorul Kerem Bursin a fost surprins de jurnalisti zilele trecute int-un cartier exclusivist din Istanbul si s-a vazut nevoit sa raspunda intrebarilor acestora, care isi doreau sa afle despre noile lui proiecte.
Kerem Bursin a marturisit ca a fost la o intalnire de lucru alaturi de cei care vor face parte din echipa sa in viitoarea productie artistica.

Intrebat daca si-ar dori un proiect alaturi de iubita sa, Serenay Sarikaya, actorul a raspuns ca si el ca si fanii lor asteapta cu nerabdare ziua in care sa explodeze un proiect in care va juca alaturi de iubita lui.

Citeste si: CEREN MORAY (Efsun din "Bahar: Viata furata") si iubitul ei francez, nunta de vis la Bodrum! Iata cum s-a desfasurat marele eveniment si ce rochie de mireasa a ales celebra actrita pentru cea mai importanta zi din viata sa!

In legatura cu noul proiect, Kerem a mai spus ca au inceput pregatirile pentru filmul in care va juca alaturi de Burak Ozcivit, care ii este prieten si in realitate.

"Va fi o frumoasa poveste de prietenie!", a declarat actorul.

Pentru anul viitor, actorul intentionează o deschidere internaţionala spunand ca va lucra atat in Turcia cat si in strainatate.
Kerem Bursin a obtinut de curand Premiul pentru Cel mai Bun Actor- pentru rolul din serialul "Bu Şehir Arkandan Gelecek", la Editia a 12-a Seul International Drama Awards.


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net