BURAK OZCIVIT (Kemal) asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata prin ce "chinuri" trece carismaticul actor in timpul filmarilor realizate pentru renumitul brand, a carui imagine o reprezinta!

Trasaturile sale fizice si talentul actoricesc l-au transformat pe Burak Ozcivit intr-unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia.

"Sunt sigur ca si voi va veti amuza ca si noi, cand veti privi imaginile din spatele camerelor, care fac parte din filmul de prezentare  al campaniei "Incepe cu un par clar"! Veti vedea cat de distractiv si de frumos este sa lucrezi cu "Clear Turkiye"! Sper ca va veti amuza la fel de mult ca si noi!", a spus Burak Ozcivit.

 

clearturkiye ile çektiğimiz ‘Clear ile Saçların Başrolde’ filmimizin kamera arkası görüntüleri... Sizin de bizim kadar eğleneceğinize eminim ‘Clear ile Saçların Başrolde’ filmimizin kamera arkası görüntülerini izlediğimde clearturkiye ile ne kadar eğlenceli ve güzel bir iş çıkardığımızı bir kez daha gördüm. Umarım siz de en az bizim kadar keyif alırsiniz.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate