Burak Ozcivit, aparitie uluitoare pe platourile de filmare! Iata cum a fost surprins carismaticul actor in timpul filmarilor pentru viitorul mare proiect de televiziune!

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si admirati actori ai momentului in Turcia.

Desi dupa marele succes inregistrat datorita rolului jucat magistral in productia "Dragoste infinita", a declarat ca isi doreste sa revina pe micile ecrane tot cu un rol intr-un serial de dragoste, celebrul actor Burak Ozcivit a spus "da" rolului principal din productia "Osman Gazi". Indragitul serial istoric "Dirilis Ertugrul" lasa locul serialului "Osman Gazi" (sau "Osman Bey"), reprezentand conform istoriei, o continuarea, deoarece personajul central "Osman Bey" va prelua conducerea statului dupa moartea tatalui sau, "Ertugrul Bey".

Personajul Osman, care va fi interpretat de Burak Ozcivit reprezinta o figura impozanta in istoria Imperiului Otoman. Osman Bey s-a nascut in 1258 si a mostenit titlul de bei („guvernator”, in limba turca "bey") de la tatal sau, Ertugrul (Ertogrul) care la randul sau mostenise titlul de tatal sau (Suleyman Sah). Osman I a devenit in 1281 conducatorul statului Sogut. Infiintarea imperiului isi are originea in cucerirea tribului turc Eskenderum si in 1301–1303 a orasului Eskisehir (in turca: „orasul vechi”), desi Osman declarase independenta micului sau stat, Principatul Otoman, fata de statul selgiucid. Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman.

In prezent, Burak Ozcivit se pregătește intens pentru acest rol important de un an de zile, timp în care a primit lecții de echitație, lupta, spadă si chiar de istorie.

Pe platourile cinematografice din Bozdağ, actorul a fost instruit de maestrul Rahim Muradov în antrenamente de lupte, spadă și acțiune. Acesta si-a dezvoltat îndemânarea în echitație și tir cu arcul si in plus face pregătiri cu istorici si sociologi de renume din Turcia. (sursa: atv.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate