"Bunica terorista", care si-a batut nepotii cu vatraiul, pusa la zid de mama copiilor! Femeia a rupt tacerea si a vorbit in exclusivite despre corectiile fizice la care ar fi fost supusi cei doi fii ai sai si arunca cu pietre in batrana! Iata ce marturisi

O tara intreaga i-a auzit poveste si a plans alaturi de bunica acuzata ca si-a batut nepotii cu vatraiul!

Nepotii bunicii “teroriste” s-au reintors la mama lor, care arata cu degetul spre batrana care nu a avut grija de copiii ei. Se implinesc trei luni de cand micutii Alin si Alex au fost luati din casa bunicii “teroriste” si lasati in grija autoritatilor, la orfelinat. Bunica baietilor, care in urma cu cateva luni se tanguia de dragul nepotilor, nu a fost incantata ca acestia au ajuns din nou la mama lor, dupa ce instanta a hotarat sa ii redea acesteia, desi femeia ii abandonase de bunavoie, in urma cu ani buni!
“Copiii s-au dus la mama lor. Nu i-a scolarizat nimeni, si-au batut toti joc de ei! Este vai de mama lor, au pierdut si anul scolar”, suna reprosurile batranei.
Femeia, mama baietilor, care locuieste impreuna cu cei sase copii pe care ii are din mai multe casatorii, spune ca are toate cele trebuincioase ca sa ii faca pe micuti oameni mari. Ne impartaseste insa ura stransa in suflet pentru soacra care i-a batut odraslele.

“Dumnezeu stie cum ii tinea acolo! Eu cand ma duceam la ei ii tinea in camera, erau terorizati! Copiii cereau de mancare si ea ii dracuia. Daca apuca sa bea un pahar (de alcool – n.r.), termina un bidon de 5 kg! (…) Acum copiii mei recunosc ca au fost batuti, iar baiatul cel mic mi-a spus ca mamaia l-a lovit cu vatraiul si scaunul in cap. Ii era frica sa mearga cu mine sa luam hainele de la bunica. (…) Ce suflet de catea a avut!”, marturiseste femeia.
Mutati de la o familie la alta, de la o masa, la alta, obisnuiti cu abandonul si privati de dragostea parinteasca, baietii sunt prea mici sa spuna ce vor, unde le e mai bine.


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate