Bucate vanatoresti, la pastravarie! Iata cele mai bune mancaruri muscelene pregatite de cel mai priceput bucatar

Vietuitoarele codrilor sunt printre cele mai curate si sanatoase animale din toate cate ajung, prin traditie, pe masa romanului.

Unul dintre cei mai destoinici vanatori din Tara Muscelului dezvaluie cele mai bune retete si povesti vanatoresti, chiar in incinta pastravariei sale.

Pe Valea Argesului, la Pastravaria Namaiesti, echipa "Tara-n bucate" a descoperit cel mai priceput pastravar-vanator, care a gatit adevarate delicii culinare din carne de iepure si de caprioara, dar si pastrav.

Tocana vanatoreasca la ceaun a deschis sirul manacarurilor delicioase muscelene, pregatita din pulpa de caprioara, untura, ceapa, ardei, bulion sare, piper, si stropita cu bere.
Un alt deliciu a fost iepurele la cuptor, care a fost marinat cu ceva timp inainte, in baie de mirodenii, otet si vin pentru a capata o savoare deosebita.
Meniul a fost completat de pastravii impanati cu felii de lamaie pregatit la cuptor, care au fost asezati pe pat de legume putin oparite.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate