Bubu, fiul Crinei Mardare, are America la picioare: tanarul viseaza sa fie tobosarul Rihanei!

A aparut la televizor de cand era un copilas si toata lumea se mira cum un tanc poate sa bata la tobe cu atata patos.

Anii au trecut, insa si Bubu, fiul Crinei Mardare, a crescut. Astazi e barbat in toata firea si termina cea mai prestigioasa facultate de muzica din lume. A absolvit-o in 2 ani, in loc de 4!

Pustiul blond care pana mai ieri batea tobele cu zvac si era comparat deseori cu celebrul actor din filmul „Singur acasa”,  este acum barbat in toata regula. Ei bine, daca, acum, Macauley Culkin a intrat intr-o decadere, fiul Crinei Mardare este pe culmile succesului in America!

A fost admis la cea mai buna facultate de muzica din lume, „Berkeley College of Music” din Boston, Statele Unite ale Americii. Este atat de bun incat americanii i-au acordat un rang special: "am reusit sa o termin in 2 ani in loc de 4!”

Aschia nu sare departe de trunchi pentru ca Bubu are cu cine semana, doar se trage dintr-o familie de muzicieni. Desi are America la picioare, Bubu nu sta pe ganduri cand vine vorba despre tara lui. Aici vrea sa isi continue cariera desi viseaza sa fie tobosarul Rihannei.

Pana una alta, canta de mai multi ani cu o trupa si vrea sa continue si cu "Lala Band".  Bubu a mai recunoscut in interviul acordat Stirilor Kanal D ca nu are o iubita pentru ca nu are timp.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate