Brunetele vs. blondele! Care crezi ca sunt mai eficiente la shopping?

Brunetele vs. blondele! Care crezi ca sunt mai eficiente la shopping?

Cercetatorii au descoperit ca brunetele sunt mai decisive si mai mult mai inspirate cand vine vorba de gasirea unui chilipir si au mai multe sanse in gasirea obiectului pe care il cauta.

Blondele, pe de alta parte iau decizii pripite si deseori achizitioneaza haine pe care mai apoi nu le poarta si asa deoarece investitiile in haine nu este chiar punctul lor forte.

Studiul a scos la suprafata faptul ca brunetele petrec, de obicei, mai putin timp la shopping fata si fata de blonde sunt mai econome. Brunetele sunt mult mai hotarate atunci cand vine vorba de alegerea unui obiect fata de blonde.

Studiul a fost efectuat pe 500 de brunete naturale si 500 de blonde naturale in ideea de a alege care dintre acestea sunt regine atunci cand vine vorba de shopping. In urma acestui studiu s-a descoperit ca brunetele sunt foarte eficiente atunci cand merg la cumparaturi si este putin probabil ca acestea sa vin acasa cu mana goala.

Tot brunetele sunt cele care nu regreta achizitiile facute, in timp ce blondele au sanse cu 30% mai mari de a regreta ceea ce au cumparat. Tu ce parere ai? Crezi ca brunetele sunt mai hotarate atunci cand merg la shopping?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate