Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit! Artista a optat pentru o nuntă la cort. Primele imagini cu locul unde a avut loc evenimentul

Author: Madalina Maftei

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit! Artista a optat pentru o nuntă la cort. Primele imagini cu locul unde a avut loc evenimentul

Sursa: Spynews.ro

Britney Spears și Sam Asghari, antrenorul de fitness cu 12 ani mai mic decât ea, s-au căsătorit joi, 9 iunie. Cei doi au optat pentru o nuntă la cort.

Britney Spears nu a ales pentru marele eveniment vreun loc exclusivist, ci a decis să facă nunta la cort. Vedeta a spus „da” pentru a treia oară, după două căsnicii eșuate.

Totodată, vedeta a invitat un singur membru al familiei la cel mai important eveniment din viața ei. Iată primele imagini cu locul unde a avut loc marele eveniment.

Britney Spears a făcut nunta la cort 

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit joi, 9 iunie. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, la care au participat doar 100 de invitați, dintre care unul singur din familia ei.

Artista a decis să facă nunta într-un cort, potrivit TMZ.com.

Britney Spears nu și-a dorit o nuntă de lux, într-un loc exclusivist. Marele eveniment a avut loc în Los Angeles, California. Ei bine, cei doi miri au avut ceremonia religioasă, iar apoi au petrecut la cort.

Citeste si: Britney Spears, mamă pentru a treia oară! Artista așteaptă un copil cu Sam Asghari: ”Dacă sunt doi acolo”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori

În anul 2004, Britey Spears s-a căsătorit pentru prima oară cu un prieten vechi, Jason Alexander, dar căsnicia nu le-a ținut mai mult de 55 de ore. A doua oară, chiar în același an, vedeta a spus marele „Da” alături de Kevin Federlin cu care a făcut doi copii, pe Jayden James și Sean Preston, potrivit spynews.ro.

Din păcate, artista a trecut printr-un moment extrem de dificil în viața ei, în luna mai a pierdut o sarcină.

La noua ani, a suferit un accident groaznic. Dupa 17 ani, parintii nu au recunoscut-o cand au vazut prin ce transformare a trecut fiica lor!

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în anul 2016, iar atunci a început povestea de dragoste dintre ei. Acesta i-a fost alături în momentele dificile, iar acum se bucură pentru partenera lui care a reușit să scape de sub tutela tatălui după 13 ani de calvar.

Citeste si: Scandal la nunta cântăreței Britney Spears. Fostul soț a dat buzna la petrecere: "Unde este Britney?" Poliția a fost nevoită să intervină

 

 

Taguri:

Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.