Brigitte, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase: "Mergeam cu trenul și îmi cumpăram haine de la reduceri"

,
Ilie Năstase și Brigitte
Ilie Năstase și Brigitte au divorțat după 5 ani de mariaj

Brigitte Sfat a făcut noi dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase.

Brigitte susține că mariajul cu fostul mare tenismen român, primul număr 1 din ierarhia ATP, nu a fost nici pe departe unul care a ținut-o în lux.

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam. Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți. Ce mă enervează că nu mi-a facut aia la magazin reducerea de 5%…'", a declarat Brigitte într-un interviu pentru Viva!.

Brigitte s-a căsătorit cu fostul mare tenismen Ilie Năstase în 2013 și a divorțat de acesta în septembrie 2018. În urma deciziei instanței, Brigitte și-a putut păstra numele, la care a renunțat însă după mariajul cu Florin Pastramă.

"Divorţul s-a încheiat prin cererea comună de divorţ, am văzut că scrie că este de acord cu păstrarea numelui, să rămânem amândoi la acelaşi nume. Dacă voi decide să fac o oficiere a unei căsătorii, dacă voi dori să îmi continui viaţa alături de alt bărbat, îl voi schimba atunci", declara Brigitte la TV după ce separarea de Ilie Năstase a devenit oficială.

Scandal monstru în parcare cu Pastramă

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, sunt în atenția tuturor zilele acestea, după ce au fost protagoniștii unui scandal monstru în parcare.

Tabloidele au scris chiar că cei doi ar putea să divorțeze, nefiind prima ispravă de acest gen.

''Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus.

Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”,  a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte, mariaj exploziv și cu Florin Pastramă

Soțul ei, Florin, a susținut această idee, că toate scandalurile lor pleacă de la modul în care conduce mașina.

”Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a declarat Florin Pastramă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Brigitte, agresata de Florin Pastrama! Reactia halucinanta a fiului ei: "De obicei ea il bate pe el"

Brazilia a dat drumul la fotbal - Victorie entuziasmantă împotriva Coreei de Sud și calificare în top 8

Brigitte, agresata de Florin Pastrama! Reactia halucinanta a fiului ei: "De obicei ea il bate pe el"

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Prin ce trece capul familiei Sterp: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies