Brigitte, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase: "Mergeam cu trenul și îmi cumpăram haine de la reduceri"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 14:55
Ilie Năstase și Brigitte au divorțat după 5 ani de mariaj

Brigitte Sfat a făcut noi dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase.

Brigitte susține că mariajul cu fostul mare tenismen român, primul număr 1 din ierarhia ATP, nu a fost nici pe departe unul care a ținut-o în lux.

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam. Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți. Ce mă enervează că nu mi-a facut aia la magazin reducerea de 5%…'", a declarat Brigitte într-un interviu pentru Viva!.

Brigitte s-a căsătorit cu fostul mare tenismen Ilie Năstase în 2013 și a divorțat de acesta în septembrie 2018. În urma deciziei instanței, Brigitte și-a putut păstra numele, la care a renunțat însă după mariajul cu Florin Pastramă.

"Divorţul s-a încheiat prin cererea comună de divorţ, am văzut că scrie că este de acord cu păstrarea numelui, să rămânem amândoi la acelaşi nume. Dacă voi decide să fac o oficiere a unei căsătorii, dacă voi dori să îmi continui viaţa alături de alt bărbat, îl voi schimba atunci", declara Brigitte la TV după ce separarea de Ilie

Năstase a devenit oficială.

Scandal monstru în parcare cu Pastramă

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, sunt în atenția tuturor zilele acestea, după ce au fost protagoniștii unui scandal monstru în parcare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tabloidele au scris chiar că cei doi ar putea să divorțeze, nefiind prima ispravă de acest gen.

''Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”,  a

spus Brigitte Pastramă.

Soțul ei, Florin, a susținut această idee, că toate scandalurile lor pleacă de la modul în care conduce mașina.

”Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a declarat Florin Pastramă.