BREAKING NEWS. A murit Patrick-Louis Vuitton

Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, a murit la vârsta de 68 de ani, a anunțat compania pe contul oficial de pe rețeaua de socializare online Instagram, potrivit contactmusic.com.


In articol:

A murit Patrick-Louis Vuitton

„Anunțăm cu adâncă tristețe decesul lui Patrick-Louis Vuiton. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie, în special către fiii săi, Pierre-Louis și Benoit-Louis, care lucrează alături de noi, și către nepoți”, se arată în comunicatul companiei.

Citeste si: Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina! Uite cat de mult i-a CRESCUT burtica

Citeste si: Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina! Uite cat de mult i-a CRESCUT burtica

Patrick-Louis Vuiton a început să lucreze pentru companie la vârsta de 22 de ani și a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975.

Printre contribuțiile sale majore se numără deschiderea unui al doilea atelier Louis Vuitton, în 1977, iar, în 1986, a devenit responsabil de Comenzile speciale.

Citeste si: S-a aflat procentul. Cu cât vor crește, de fapt, pensiile. E vestea momentului - capital.ro

Michael Burke, președinte-director executiv al companiei Louis Vuitton, a subliniat spiritul avangardist al lui Patrick-Louis Vuiton.

Citeste si: Imaginile din Bucuresti publicate de Leonardo DiCaprio au facut inconjurul lumii in cateva ore. Ce a spus marele actor despre Romania

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies