Sorcova nu mai e... vesela! A reaprins scanteia intre Andreea Tonciu si Raluca! Iata ce replici acide si-au spus cele doua concurente! Cum a fost catalogata tinuta Ralucai!

Raluca si Andreea au reluat discutia despre jignirea adusa de Bianca Dragusanu, fetelor de la "Bravo, ai stil Celebrities".


In articol:

Bianca Dragusanu a facut o gluma despre fetele de la Bravo, ai stil Celebrities, iar concurentele au considerat ca este vorba despre o jignire.

Andreea Tonciu, prietena buna cu Bianca Dragusanu, este de parere ca subiectul este strict o gluma, insa le intelege pe colegele de emisiune care simt ca au fost jignite.

In editia din aceasta seara, Raluca a readus in discutie subiectul jignirilor aduse de Bianca Dragusanu la adresa fetelor. Iata cum a reactionat Andreea Tonciu:

Dupa schimbul de replici acide dintre Raluca si Andreea, a sosit momentul jurizarii tinutei prezentata de Raluca. Iata ce calificative a primit aceasta din partea juratilor:

Bravo, ai stil! celebrities - live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti https://www.kanald.ro/bravoaistil zilnic.

Tot pe https://www.kanald.ro/bravoaistil veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Bianca Dragusanu le-a facut "sorcove" pe concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities! Cum au reactionat fetele

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate