S-a dat de gol “Nadina Cartelista” de la “Bravo, ai stil!”. Tanara  raspunde intr-un mod inedit acuzatiilor ca s-ar vota singura! “M-am dat de gol, Ilinca! Mi-au cazut cartelele din geanta!”

In editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Nadina ia in deradere acuzatiile rivalelor si le face jocul, spre savoarea tuturor.

Discutiile aprinse intre candidatele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, in cadrul show-ului “Bravo, ai  stil!”, nu contenesc sa apara, mai ales in Galele eliminatorii, cand Nadina reuseste sa se plaseze, aproape de fiecare data, pe primul loc in topul telespectatorilor. Privind cu scepticism aceasta situatie, unele dintre colegele ei de platou acuza ca tanara s-ar vota singura, lucru negat cu vehementa de Nadina. Ba, mai mult, rivalele concurentei i-au gasit si o porecla – “Nadina Cartelista”. 

Intregul scandal care nu conteneste de saptamani intregi, pe seama acestui subiect, l-ar putea plasa pe vestitul Pablo Escobar pe loc secund, dupa “Nadina Cartelista”; Tanara le tine piept fetelor cu brio. 

In editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Nadina ia in deradere acuzatiile rivalelor si le face jocul, spre savoarea tuturor. Dupa ce defileaza in outfitul prezentat juratilor, Nadina “scapa” voit din geanta zeci de cartele telefonice; discursul acesteia si ironia la adresa concurentelor care o acuza sunt spumoase.

“Nu pot sa cred! M-am dat de gol, Ilinca! Mi-au cazut cartelele din geanta. Doua minute daca mai aveam, sa ma votez si eu singura… Dadeam mii de SMS-uri”, spune amuzata concurenta. 

Ce vor avea de spus contracanditatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, dar si cum vor privi juratii aceasta incercare de a se disculpa, veti putea afla urmarind editia din aceasat seara “Bravo, ai stil!”, la ora 22:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate