Rasturnare de situatie in gala! Concurentele au facut nominalizari! Cine a parasit competitia?

Dupa o seara dificila, in care cele opt competitoare au luptat intens, pentru ca momentele si tinutele propuse sa se ridice la nivelul asteptarilor juratilor.

In urma notelor obtinute din partea juratilor, Elena a ocupat primul loc in clasament, obtinand punctaj maxim, 15 puncte, urmata de Irina, cu 12 puncte si Bianca, cu 11 puncte. In urma anuntului facut de Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, prin care le-a transmis fetelor ca, incepand cu aceasta Gala, ele poate nominaliza o colega de competitie pentru eliminare, Nadina a fost cea care a primit trei nominalizari.

Elena, desi a avut acelasi numar de stelute, obtinute pe parcursul emisiunii, nu a putut fi nominalizata deoarece a obtinut punctaj maxim, in aceasta Gala, din partea juratilor, fapt care i-a conferit imunitate, atat in aceasta seara, dar si pe parcursul saptamanii viitoare, si in Gala de sambata urmatoare.

Nadina a primit trei nominalizari pentru eliminare, din partea colegelor de competitie, insa a fost salvata de la eliminare datorita voturilor publicului, ea acumuland un procentaj de 4,2% voturi din partea publicului.

 Raluca paraseste competitia “Bravo, ai stil!”, concurenta fiind votata de 1,3% in randul telespectatorilor, fata de Corina, care a acumulat 3,8% din voturi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate