Raluca Badulescu, extrem de deranjata de fusta Isabelei: "Ce facem cu galbenul asta, il cautam pe Pikachu prin parc sau la muzee?!"

Isabela

Atat Iulia Albu, Maurice Munteanu cat si Raluca Badulescu aveau pretentii de la Isabela, tanara fiind absolventa de design si avand un atelier de creatie.

Se pare ca ea nu a reusit pana acum sa faca o figura buna si sa impresioneze prin tinutele prezentate. La un moment dat, Iulia Albu a si declarat ca astepta mai mult de la ea decat de la toti concurentii fiind in alta liga.

De data aceasta, cea care si-a exprimat parerea de rau in ce priveste stilul ei a fost Raluca Badulescu. Daca pana acum, jurata a fost mai mereu retinuta, de data aceasta i-a spus transant Isabelei ca arata ca personajul din celebrul joc japonez, Pikachu:" Cine are telefoane mobile, sa le inchida ca daca au aplicatia Pokemon Go, l-au gasit pe Pikachu, pe cuvantul meu de onoare! Ce e cu fusta aia galbena, nu am nimic impotriva culorii, dar il cautam pe Pikachu in parc sau la muzeu."

Mai mult de atat, Maurice Munteanu a verificat si cunostintele Isabelei in materie de istoria modei si nu a obtinut nicio interventie pozitiva din partea Isabelei. Uite la ce test a supus-o fashion editorul "Elle?"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate