Prima IMAGINE postata de Iulia Albu cu fetita ei! Fashion editorul nu a vrut niciodata sa isi expuna copilul public, insa acum motivul ei este intemeiat! Cat de frumoasa este Mikaela si ce mult a crescut!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 dec 2017, 13:16

Iulia Albu este de parere ca o persoana publica sa nu isi expuna copii in mediile online sau in publicatii pentru a fi cat mai mult protejati de diferitele comentarii care vor aparea.

Fashion editorul face intocmai in ce o priveste pe Mikaela, fetita ei cu fostul sot, Mihai Albu. Se pare ca de la aparitia ei pe lume si pana acum, rare au fost ocaziile in care Iulia Albu a lasat pe cineva sa se apropie de Mikaela si sa ii faca o poza macar.

Vedeta Kanal D nu isi doreste mediatizarea fetitei si nici ea nu posteaza imagini cu micuta in mediul online, insa de data aceasta a facut o exceptie.

Se pare ca de Sarbatori, Mikaela este plecata si deja mamei ei ii este foarte dor de ea. Ne mai rezistand, Iulia a publicat una din rarele fotografii cu Mikaela pe un cont de socializare.

 

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!