Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

,

Vanatoarea de stele continua si in editia din aceasta seara, la “Bravo, ais til! Celebrities”, puncte atat de importante pentru celebritatile acestui sezon. Astazi, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele sunt gata  de o noua defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, in goana dupa stelele care conteaza atat de mult in clasamentul saptamanal, in editiile eliminatorii.

Asa cum ne-au obisnuit, cei trei jurati, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu debordeaza de sinceritate si, cu o relaxare totala, vor oferi detalii despre ei nestiute pana acum de fanii lor.

Astfel in una din pauzele de la filmari, cei trei jurati vor raspunde cu sinceritate tirului de intrebari incomode, intitulat “Am/N-am!”

Daca au scapat de o amenda de circulatie, doar pentru ca sunt celebri, daca s-au cautat singuri pe Google si cine a ramas blocati in lift vreodata veti putea afla urmarind o editie fabuloasa a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

„Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon - Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

PREMIERĂ Vaticanul a publicat informații despre cele 5.000 de proprietăţi imobiliare deţinute

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities!" 2020 este Alexandra Ungureanu! Theo Rose a pierdut Marele Titlu

CINE a parasit competitia "Bravo, ai stil!Celebrities" Andreea Tonciu a tunat si a fulgerat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies