Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

,

Vanatoarea de stele continua si in editia din aceasta seara, la “Bravo, ais til! Celebrities”, puncte atat de importante pentru celebritatile acestui sezon. Astazi, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele sunt gata  de o noua defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, in goana dupa stelele care conteaza atat de mult in clasamentul saptamanal, in editiile eliminatorii.

Asa cum ne-au obisnuit, cei trei jurati, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu debordeaza de sinceritate si, cu o relaxare totala, vor oferi detalii despre ei nestiute pana acum de fanii lor. Astfel in una din pauzele de la filmari, cei trei jurati vor raspunde cu sinceritate tirului de intrebari incomode, intitulat “Am/N-am!”

Daca au scapat de o amenda de circulatie, doar pentru ca sunt celebri, daca s-au cautat singuri pe Google si cine a ramas blocati in lift vreodata veti putea afla urmarind o editie fabuloasa a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

Raed Arafat, despre deconectarea pacienților pe moarte, aflați în ATI: 'Este medicină de dezastru'

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu da iama in magazinele second hand sa isi caute … iubirea!

Emotii mari pentru Cristina Sicanu, Bia Rus si Roxana Nemes! Cine a parasit competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"?

Andreea Tonciu o acuza pe Alexandra Ungureanu ca o “copiaza”!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies