Iulia Albu, observatii aprige la adresa tinutei Cristinei Mihaela: "Nu ai cum sa te prezinti cu o mizerie care imita o ie. Pantalonii ginecologici cu care ne-am obisnuit..."Fashion editorul i-a demonstrat de ce nu este o piesa vestimentara veritabila asa

Cristina Mihaela

Cristina Mihaela a venit in fata juriului "Bravo, ai stil!" spunand ca a ales tinuta respectiva pentru ca merge la o expozitie de pictura si fiind vorba de doi pictori romani, a ales ia ca element cheie in vestimentatie.

Dupa ce si-a prezentat tinuta, Iulia Albu a rugat-o sa se apropie si sa vada mai clar ia: "Ma indoiesc ca este o ie veritabila. Panza nu este tesuta, draga mea. Nu pacalim pe nimeni aici. Este un material sintetic si incompatibil cu perioada cand au fost tesute ele. Nu ai cum sa te prezinti cu o mizerie care imita o ie. Putem sa ne luam una de la Muzeul Taranului Roman. E jenant pentru noi, ca natiune si pentru mine ca specialist."

Cristina Maria s-a straduit sa explice juratei ca nici ea nu stia ca nu e veritabila, avand-o de la bunica ei si a promis ca se va stradui mai mult data viitoare! Uite intreg dialogul ditnre cele doua mai jos!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate