Iulia Albu, foarte dura cu Silvia: "Este iresponsabil sa te prezinti asa intr-o editie de gala! Stii ceva? Cristina Mihaela are o tinuta mult mai buna decat ai tu in seara asta!"

DB163194

Cele cinci stele acumulate in timpul saptamanii se pare ca au relaxat-o prea mult pe Silvia care, in opinia juratilor, a avut o aparitie nedemna pentru o seara de gala.

Iulia Albu a foat foarte dura si i-a spus ca este iresponsabila.

"Ai un par foarte ravasit, un par si mai putin ordonat! Nu inteleg acele pene, nu au niciun rost! Latex, cercei cu cruci, taieturi, McQueen la vedere, pantaloni scurti, stomac, brate... e prea mult! Ai si prea mult machiaj pentru aceasta tinuta! Nu inteleg zona in care te duci, si mi se pare ca este iresponsabil sa te prezinti asa intr-o editie de gala in care, pana una, alta, toate colegele tale si-au dat silinta. Stii ceva? Cristina Mihaela are o tinuta mult mai buna decat ai tu in seara asta!", a spus Iulia Albu.

Nici Maurice Munteanu nu s-a abtinut de la comentarii, facandu-i cateva sugestii.

"Vreau sa imi spui de ce nu ai ales un over all din latex? Mi-ar fi placut sa nu vad zone din piele, sa existe o continuitate. Sa intre in botine, sa fie ca un second skin din latex, si sa nu mai vad acelasi tricou desirat pe care il tot vad, vad si revad. De ce nu ti-ai bricolat un sutien din jeans, cu tipul ala de cupa?".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate