Iti mai amintesti de Boghi, ajutorul doamnei Mari din Atelierul "Bravo, ai stil"? Designerul a fost o aparitie inedita la botezul fiicei Elenei Basescu

Boghi, asa cum il stiu cei din cercul lui de apropiati, a fost si el prezent la botezul nepoatei fostului presedinte Traian Basescu.

Bogdan Mogos alias "Boghi" este un personaj bine conturat in peisajul de elita a lumii mondene din Bucuresti si asta datorita talentului cu care a fost inzestrat. Boghi si-a lansat acum cativa ani, cateva piese vestimentare care le-a impresionat pana si pe Lady Gaga, Corina sau Antonia.

El a fost prezent si in cadrul sezonului "All Stars", in Atelierul de croitorie unde concurentele erau supuse un test crancen in materie de design vestimentar.

Daca va intrebati ce face Boghi acum, ei bine, tanarul este ocupat cu noua sa colectie pe care o va lansa in curand, insa a participat si la un important eveniment monden alaturi de personaje celebre din Romania. El a avut ocazia sa il salute pe fostul presedinte al Romaniaei, Traian Basescu, prezent la botezul nepoatei sale si celei mai mici fiice a Elenei Basescu.

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOGHI MOGHI (@boghimoghi) on

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOGHI MOGHI (@boghimoghi) on

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate