Emy Alupei a fost eliminata de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

,
Bravo, ai stil! Celebrities
Emy Alupei a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities

In editia de aseara, nu mai putin de 5 concurente s-au aflat la un pas de eliminare: Cristina Siscanu, Deea Codrea, Roxana Nemes, Emy Alupei si Oana Radu


In articol:

A fost o editie cu multa tensiune la “Bravo, ai stil! Celebrities”, tematica propusa de jurati le-a pus in incurcatura pe unele dintre aspirantele la marele titlu, dezamagirea fiind uriasa in momentul jurizarii styling-ului realizat si momentului pus in scena.

Seara eliminatorie la Bravo, ai stil! Celebrities!

In urma notelor din partea juratilor, oferite in editia de aseara, Alexandra Ungureanu s-a aflat pe prima pozitie, cu 14 puncte, fiind urmata, de Theo Rose, cu 12 puncte, si Andreea Tonciu, cu 9 puncte. Pe ultima pozitie in clasamentul juratilor s-au pozitionat Oana Radu si Emy Alupei, cu cate 5 puncte fiecare. Alexandra Ungureanu s-a bucurat de imunitate in editia de aseara, cu atat mai mult cu cat s-a clasat pe primul loc si in ceea ce priveste numarul de stelute primite, 38.

Bravo, ai stil! Celebrities
Emy Alupei a trecut prin cele mai mari emotii asteptand cu sufletul la gura decizia juratilor!

Astfel, Emy si Oana, aflate la coada clasamentului, au fost pasibile de eliminare, astfel ca au pasit in fata juratilor pentru aflarea verdictului. Alaturi de acestea,  a fost si Roxana Nemes, ca urmare a faptului ca s-a clasat pe ultimul loc in ceea ce priveste numarul de stelute obtinute in aceasta saptamana. O situate speciala la ghilotina eliminarii de aseara, pe langa celelalte trei fete deja aflate in fata juratilor, spre eliminare, s-au alaturat si Cristina Siscanu si Deea Codrea, nominalizate de catre contracandiate.

Insa, dupa indelungi dezbateri, juratii au decis in unanimitate ca Emy Alupei sa paraseasca competitia stilului.

Cu ochii in lacrimi, Emy Alupei si-a luat adio de la competitie si de la sansa de a fi cea mai stilata celebritate din Romania!

“Ma doare sufletul pentru ca am iesit. Simteam ca fac parte din familia asta!”

Inainte de verdictul final, Maurice Munteanu a tinut sa explice motivele care au stat la baza deciziei acestuia.

 “Este evident ca in luarea deciziei din aceasta seara am luat in calcul performantele stilistice de-a lungul timpului, am facut o medie intre peformantele de pana in acest moment si, evident, ceea ce s-a intamplat in seara aceasta. Si, lasand in urma toate aceste lucruri, ma refer si la o anumita dinamica generala. Sper sa nu existe resentimente, sper sa nu o ia nimeni personal”.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities!" 2020 este Alexandra Ungureanu! Theo Rose a pierdut Marele Titlu

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

CINE a parasit competitia "Bravo, ai stil!Celebrities" Andreea Tonciu a tunat si a fulgerat

Seara cu eliminari la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu, in lacrimi. Motivul: Maurice Munteanu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies