Roxana Nemes


In articol:

Canta de la varsta de 4 ani. Parintii ei si-au dat seama ca va fi artista, in momentul in care au pus-o prima data la scena la varsta de 4 ani, in fata a 2000 de oameni si nu avea nici un pic de trac. A facut 8 ani de balet.

Cine este Roxana Nemes

A participat si a castigat numeroase concursuri de muzica si dans. A terminat cursurile Universitatii de Jurnalism din Bucuresti. Dorindu-si totodata o cariera in televiziune. A cunoscut succesul in anul 2010, cu primul ei single “Give a little more”, care a fost semnat cu cea mai mare casa de productie din Franta.

In anul 2012-2013, a castigat la premiile muzicale “Romanian Top Hits”, “Best New Act” si “Best Girl Act” .

A reprezentat Romania, cu clipul single-lului “Tu Amor”, filmat in cele mai frumoase zone din tara. Si cariera ei nu se termina aici. Cel mai recent single si clip fiind “Go Ahead And Go”.

Participarea la “Bravo Ai Stil” , reprezinta pentru ea, un pas important in cariera si totodata, o provocare. Isi doreste foarte mult, ca publicul sa o cunoasca si ca om, ca personalitate si nu in ultimul rand, ca o femeie stilata.

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.
Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Fotografii cu Roxana Nemes

Cookies