Oana Radu


In articol:

Oana Radu se alatura concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu, in varsta de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, lansand hituri precum „Tu”, „Fara glas”, „Stai”, care insumeaza zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Aceasta s-a facut remarcata publicului din Romania in urma participarii intr-un show de talente televizat, iar succesul si aprecierea fanilor nu au intarziat sa apara.

Cine este Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Inca din copilarie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicala, aceasta a studiat pianul si teoria muzicala, la „Scoala Populara de Arta”, din Craiova; toata aceasta perioada a fost presarata cu participarea, cu succes, la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut premii speciale si trofee.

Oana Radu a povestit ca va miza pe naturalete si transparenta in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista spulberand orice posibila dorinta de a se alia cu celelalte concurente, dupa cum marturiseste aceasta.

Oana Radu despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Mizez pe naturaletea mea in aceasta competitie, sunt un om foarte natural, transparent si foarte asumat, prin urmare consider ca voi reusi. Bineinteles ca imi voi apara alegerile vestimentare, atunci cand va fi cazul. Nu cred in aliante, mai ales intr-o competitie. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competitia este cea mai importanta cheie in viata ca sa poti evolua”, spune Oana Radu.

Evolutia stilistica a concurentei Oana Radu o veti putea urmari incepand de miercuri, 12 februarie, in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”. Show-ul este difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00, la Kanal D!

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.
Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Cum sa o votezi pe Oana Radu

Oana Radu

Pentru a o vota pe Oana Radu la "Bravo, ai stil!", trimite un SMS doar cu indicativul 10 la 1206!
Tarif 1.25 euro/sms TVA inclus (0,06 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil în reţelele Vodafone, Orange PostPay, Telekom şi Digi Mobil. Şi 1.23 euro/sms TVA inclus (0,04 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil pentru Orange PrePay.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi regulamentul Emisiunii pe www.kanald.ro. Prin transmiterea votului, telespectatorii declară în mod expres faptul că au citit, au înţeles şi sunt de acord cu prevederile Regulamentului Emisiunii.

Fotografii cu Oana Radu

Cookies