Bianca Giurcanu, moment inedit, alaturi de sora sa, Laura! Iata ce pareri au avut juratii si ce note i-au acordat concurentei!

,

Bianca Giurcanu si-a invins emotiile si a pregatit un moment dedicat femeilor, alaturi de sora sa.

Citeste si: Surprize, surprize! Stefan Farrell a dat buzna in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Iata cum a reactionat Bianca Rus cand Stefan a pupat-o pe Oana Radu si ce si-au spus cei doi!

Citeste si: "Zana" Raluca nu a adus doar primavara, ci si o ploaie de lacrimi in ochii fetelelor! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au acordat concurentei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Zana" Raluca nu a adus doar primavara, ci si o ploaie de lacrimi in ochii fetelelor! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au acordat concurentei!

VIDEO IMAGINILE BĂTĂII din sala de fitness din Capitală, înainte ca un tânăr să fie ÎNJUNGHIAT MORTAL

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Surprize, surprize! Stefan Farrell a dat buzna in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Iata cum a reactionat Bianca Rus cand Stefan a pupat-o pe Oana Radu si ce...

Conflictul dintre Bia si Deea a recidivat! "De la inceput e aroganta!" Iata ce replici acide si-au spus cele doua concurente!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies