Andreea Tonciu, scandal cu Deea Codrea: "Nu halesc vrajeala asta, nu te joci cu mintea mea"! E incredibil ce a putut-o deranja

,
Deea Codrea, Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a rabufnit la adresa Deei Codrea

Andreea Tonciu a fost deranjata de un compliment pe care Deea Codrea i l-a facut, bruneta fiind de parere ca frumoasa concurenta incearca sa o manipuleze.


In articol:

In timp ce ii critica tinuta, Deea Codrea i-a spus Andreei Tonciu ca e frumoasa. Atunci bruneta a rabufnit, simtindu-se manipulata de Deea Codrea.

"Deea, am 34 de ani, nu pot sa halesc vrajeala asta. E greu sa te joci cu mintea mea. Ai incercat sa faci cum fac eu cu fiica mea cand vorbesc la telefon si ea imi cere chestii.

Ii dau orice, doar ca sa pot sa vorbesc la telefon. Asa a facut Deea cu mine, gen stop, stop, nu mai vorbi, nebuno, ca iti dau un compliment", a spus Andreea Tonciu, fiind de parere ca Deea a laudat-o pentru a nu-i mai critica tinuta.

"Cand iti face cineva un compliment si crezi ca te ia la misto e problema ta", a replicat Deea Codrea.

Deea Codrea, Andreea Tonciu
Andreea Tonciu o acuza pe Deea Codrea ca a incerca sa o manipuleze

Pe Andreea Tonciu o deranjeaza si cand o lauzi!

"Eu comentam tinuta ta si am spus ca nu-mi place. Daca tie ti se pare normal ca eu atunci cand spun ca nu-mi place tinuta sa imi zici ca sunt frumoasa...", a insistat Andreea Tonciu.

"Nu ne-am vazut de mult si am simtit nevoia sa iti spun ca esti frumoasa", i-a explicat Deea Codrea.

"Ok, multumesc atunci", a spus Andreea Tonciu. "Cam tarziu, dar ok", a raspuns Deea.

A urmat momentul in care juratii au comentat tinuta Deei Codrea si au acordat calificative. Deea a reusit sa stranga doua "Bravo, ai stil!", de la Maurice Munteanu si Raluca Badulescu. Catalin Botezatu nu i-a acordat calificativul.

"Poti mai mult", a spus Catalin Botezatu, care a remarcat neregularitatile tinutei.

"Tinuta ta are ceva crocant. Esti mult prea machiata, altfel te gasesc dezirabila", i-a zis Maurice Munteanu Deei Codrea.

"Tinuta are multe neregularitati, cum a mentionat si Catalin. Una peste alta, ai trecut pe sub brad. Are multe neregularitati, dar ai un farmec", i-a spus Raluca Badulescu, dandu-i si ea "Bravo, ai stil!" Deei Codrea.

"Bravo, Deea, doua din 3, felicitari", i-a zis prezentatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities", Ilinca Vandici, Deei Codrea. 

"Imi plac cuvintele lui Maurice foarte mult. O sa pun pe Instagram: "Astazi sunt crocanta"", a zis Deea Codrea inainte de a se intoarce pe scaunul ei.

 

 

 

Citește și:

''Care este problema ta, fetito?'' Lupta pentru stil este mai crancena ca niciodata! Nu ratati o noua editie ''Bravo, ai stil...

Care sunt REGULILE Bravo ai stil! Celebrities! Ilinca Vandici a anunțat cum arata clasamentul si cine primeste statueta editiei!

Theo Rose, recital colorat la fel ca tinuta, insa juratii nu au fost impresionati: ‘’Nu prea ma omoara’’

Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

Andreea Tonciu, in lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ce a suparat-o! A parasit si platoul!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies