BRACO – omul care hipnotizeaza oameni, sambata, la “Asta-i Romania!”

Sambata, la “Asta-i Romania”, faceti cunostinta cu Braco, omul-fenomen, care hipnotizeaza oameni printr-o simpla privire. Ramane in picioare in fata multimii, tace si priveste pe fiecare in parte. Nimeni nu mai respira cand pe scena urca barbatul.

Braco, nu atinge oamenii si nici nu le vorbeste, le transmite insa, din ochi, asa-zisa energie "vindecatoare" primita de la soare. Oamenii il urmeaza si asteapta de la el tamaduirea sufleteasca si trupeasca. “Tamaduitorul” are 50 de ani, este un om simplu, pe care, daca l-ai vedea pe strada, nu ti-ar atrage atentia.

“Vorbim despre un personaj care stie cum sa se prezinte in fata grupului, a multimii, este mimico-gestural un comportament asumat, verificat, validat (…) Ceea ce face omul asta nu e la indemna oricui”, este de parere psihologul. Nu toata lumea insa, simte si crede in puterea barbatului care aduna in jurul sau ca un magnet multimile. Exista foarte multe voci care sustin ca Braco este doar un impostor.

Sambata, la “Asta-i Romania”, de la ora 23:00, vom afla marturii incredibile despre omul-fenomen si privirea lui captivanta, dar si cum a reusit “tamaduitorul” sa stranga adepti, cu sutele de mii, in toate colturile lumii.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate