BOTEZUL ANULUI: Pepe si Raluca si-au crestinat fetita! Vezi ce petrecere de LUX a dat cantaretul pentru fiica lui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:46

O poveste de dragoste ca a lui Pepe si a Ralucai rar mai gasesti.

Dupa doar cateva luni de relatie, in care nu au fost deloc scapati de lupa presei, au uimit pe toata lumea cand si-au anuntat logodna. Restul a venit de la sine.

Micuta Maria are numai 6 luni, dar e deja o printesa in toata regula. Parintii au tinut-o departe de ochii lumii si ai presei, dar i-au organizat un botez imparatesc, de la care nu au lipsit nici ursitoarele.


Nasii fetitei, Andra si Catalin Maruta, au avut grija ca finei lor sa nu ii lipseasca nimic. Nici ei, dar nici celor 200 de invitati care au venit cu mic, cu mare la un restaurant de lux din nordul Capitalei pentru a sarbatori evenimentul.

Urarile s-au tinut lant de micuta Maria, asa cum voia buna s-a tinut scai de petrecareti.

Adultii s-au delectat cu un meniu din cele mai sofisticate.
Nu au lipsit somonul afumat, branzeturile frantuzesti si pateul de gasca, urmate de fripturi zdravene de vita si peste la gratar. Un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Pana si micutii care si-au insotit parintii la eveniment au avut parte de propria lor petrecere.

Intreaga tara de basm din lumea Disney s-a mutat, pentru cateva ore, la botezul  Mariei. Chiar si tortul in forma de Mickey Mouse parea desprins din povesti.


Nimic nu e prea mult pentru micuta lui printesa! Asa ca Pepe s-a intrecut pe sine chiar si cand a venit vorba de programul artistic.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!