Bomba s-a detonat la WOWbiz! Leo de la Strehaia a petrecut momente fierbinti cu Anna Lesko! "Ii dadea zilnic cate 101 trandafiri! I-a dat zeci de mii de euro pentru o noapte"

Toata lumea a auzit de faima lui Leo de la Strehaia si de faptul ca a umblat cu foarte multe femei din showbizul romanesc, dar nimeni nu se astepta la o asemenea dezvaluire bomba.

Sica, cumnatul lui Leo de la Strehaia, cel care a umblat cu "Printul Tiganilor" timp de 12 ani a facut afirmatii colosale. Omul a spus, in direct, ca Leo a avut o aventura cu Anna Lesko.

"Vreau sa ii spun lui Leo de la Strehaia ca la mine nu merge cu tupeul asta. Am umblat cu el 12 ani. Il stiu de mic, am crescut impreuna. Eu stiu foarte multe despre el si o sa spun. Ce a facut Leo cu Loredana este la fel ca atunci cand a vrut sa agate alta vedeta. Timp de o luna de zile ii dadea respectivei cate 101 trandafiri in fiecare zi. Pe langa asta a cheltuit cu ea zeci de mii de euro pentru a-si petrece o noapte la ea acasa. O sa va dau si nume pentru ca putin imi pasa. E vorba de Anna Lesko", au fost cuvintele care au blocat audienta si telespectatorii.

Vedeti cum a rectionat Leo pe WOWbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate