Bomba in showbiz! Cine este iubitul lui Nicole Cherry

De ceva vreme, Nicole Cherry traieste o frumoasa poveste de dragoste. Frumoasa artista a recunoscut ca traieste o frumoasa poveste de iubire cu Florin Popa.

Florin Popa are 28 de ani, deci este mai mare cu 8 ani decat artista. Este antreprenor si, potrivit cantaretei, o persoana matura de care aceasta avea nevoie in viata ei. 

''El este foarte ocupat, la fel sunt si eu si incercam sa avem o balanta. Nu cred in chestia asta, ca vazutul in fiecare zi e sanatos. E bine sa ni se mai faca dor. El are 28 si eu 20 de ani.

Mie oricum mi se spune des ca sunt foarte matura, si ma bucur pentru chestia asta. Am mai avut relatii anterioare si varsta asta atunci cand vine vorba de partenerul meu e ideala, sa fie putin mai matur decat mine. Bărbatii oricum se maturizeaza mult mai greu. Eu vad varsta ca pe un avantaj.

Da, asa s-a intamplat. (n.r.tatal ei i-a facut cunostinta cu actualul iubit). (…) Imi place ca e matur, ca e sigur pe el, pe ceea ce face si chestia asta imi da si mie o siguranta. Se gandeste foarte mult la afacerea lui, e independent”, a spus Nicole Cherry, pentru VIVA.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate