BOMBA! Gabriela Cristea se pregateste de DIVORT

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:57

Presa tabloida vuieste!

Gabriela Cristea s-a separat de sotul ei, Marcel Toader. Se pare ca inca de vineri, fosta prezentatoare TV si-a carat o parte din lucruri din domiciului conjugal, urmand ca mai apoi sa se mute definitiv din casa in care a locuit cu sotul ei. Gabriela Cristea si Marcel Toader sunt casatoriti de cinci ani de zile.

Vestea a socat presa tabloida, cu atat mai mult cu cat Gabriela Cristea a vorbit dintotdeauna admirativ la adresa sotului ei desi fosta sotie a acestuia, cantareata Ana Maria Ferentz, l-a descris ca fiind om violent si impulsiv.
S-a zvonit ca in primii doi ani de casnicie, insasi Gabriela Cristea ar fi primit corectii fizice din partea lui Marcel Toader, dar vedeta a infirmat mereu aceste speculatii ale presei.

Se pare, totusi, ca vestea este adevarata. Nu stim pana la ora asta daca intr-adevar, vom avea parte de un divort in adevaratul sens la cuvantului, cu acte, tribunal sau notar, etc. Cert este ca are loc o separare, iar Gabi Cristea s-a mutat de acasa ”, a declarat Dana Enache, jurnalist la “ WOWbiz ”.


Mai multe dezvaluiri veti afla in seara asta la “WOWbiz”, incepand cu 22.15, cand Gabriela Cristea va vorbi in direct despre divortul de Marcel Toader!