Boldea a fugit din tara VIDEO

Boldea a fugit din tara VIDEO

Pana mai ieri un deputat onorabil, Mihail Boldea a dat bir cu fugitii. Avocatul a devenit unul dintre cei mai cautati oameni din tara. Anchetatorii incearca sa-i dea de urma. Au aflat ca Mihail Boldea a plecat din tara sambata, 17 martie.

Deputatul Mihail Boldea a luat-o din loc in data de 17 martie. A iesit din Romania cu masina pe la vama Giurgiu cu destinatia Turcia. Numai ca nu s-a oprit aici. Exista zvonuri care sustin ca Boldea s-ar afla intr-o tara africana, probabil Kenya, dar informatia nu a fost confirmata de procurori. Intre timp, anchetatorii au perchezitionat in aceasta dimineata locuintele deputatului.

Putin dupa ora 6.00 in aceasta dimineata, politistii au adus o noua citatie pe numele deputatului. Actul oficial a fost lasat in cutia postala, iar o ora mai tarziu, politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate impreuna cu procurorii DIICOT au intrat in casa deputatului Boldea si au inceput perchezitiile. Descinderile i-au alarmat si pe reprezentantii firmei de paza care au venit sa vada cine a patruns in locuinta pe care o au sub supraveghere.

Procurorii au cerut blocarea conturilor deputatului si au pus sechestru pe toate imobilele acestuia. Fratele deputatului sustine ca Mihail Boldea este nevinovat, dar nu a oferit detalii despre locul unde se afla politicianul. Mihail Boldea este cercetat pentru constituire de grup infractional si inselaciune.

Boldea impreuna cu alte 21 de persoane identificau imobile care fie apartineau statului si erau in litigiu, fie erau a unor proprietari care aveau datorii imense la intretinere. Pe baza unor hotarari judecatoresti falsificate, terenurile si casele erau trecute pe numele membrilor gruparii. Acestia le vindeau unor persoane de bune credinta, care se trezeau ca risca sa ramana fara locuintele pe care le-au cumparat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate