Bogdan Mocanu a rupt tăcerea, după ce Jador a anunțat că nu-și mai vorbesc: ”Cu prieteni din ăștia cine mai are nevoie de dușmani”

,
Jador si Mocanu s-au certat
Disputa in paradis, Jador si Mocanu nu-și mai vorbesc

În urmă cu câteva zile, Jador a dezvăluit că nu mai vorbește cu Bogdan Mocanu, prima reacție a artistului nu a întârziat să apară. Bogdan a dat cărițile pe față și a spus totul despre relația cu fostul concurent de la Survivor România 2021.


In articol:

Jador a anunțat într-un podcast că s-a certat cu Bogdan Mocanu, la doar câteva zile reacția fostului conurent de la Puterea Dragostei a apărut. Artistul a dezvăluit care este, de fapt, adevărul și de ce nu mai vorbește cu Jador.

Bogdan Mocanu, despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu a oferit prima reacție după ce Jador a anunțat într-un podcast că nu mai vorbește cu acesta. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a explicat care este, de fapt, situația între el și bunul său prieten. Mocanu a dezvăluit că la mijloc există o neînțelegere și s-a suparat pentru că prietenul său nu a înțeles cum stau lucrurile.

Jador si Mocanu s-au certat
Mocanu s-a suparat pe Jador

Artistul a clarificat situația pe InstaStory, unde a precizat că nu este vorba despre o ceartă, însă a făcut și declarații în ceea ce privește termenul de prietenie, iar aici mai mult ca sigur se refera la Jador, mai ales că între ei au existat neînțelegeri de curând.

”Nu sunt supărat pe nimeni, nu sunt certat cu nimeni, muncesc să vă arăt vouă cu tot cu crizele astea ale mele pot să facă ce nu pot să facă alții nici măcar în două vieți.

N-am nevoie de mila nimănui și niciodată n-am avut și mulțumesc lui Dumnezeu că sunt foarte, foare bine, iar despre prietenie să zic așa, cu prieteni din ăștia cine mai are nevoie de dușmani”, a spus Bogdan Mocanu pe Instagram.

Jador și Bogdan Mocanu s-au împrietenit în competiția Puterea Dragostei, iar de atunci s-au înțeles foarte bine, chiar dacă au mai existat și neînțelegeri între ei.

Deși nu-și mai vorbesc, Mocanu nu a precizat care este motivul disputei dintre ei.

Citeste si: Fosta iubita a lui Jador, implicata intr-un accident grav rutier! Cum se simte acum? Ce dovezi le-a adus haterilor care nu cred ca a patit ceva: "Pentru toata lumea asta care comenteaza prost”

Jador, mărturisiri despre cearta Bogdan Mocanu

Jador a mărturisit într-un podcast că motivul pentru care s-au certat ar fi că Bogdan Mocanu s-a supărat pe el, dar nu a precizat de ce.

Artistul este mai mult ca sigur că se vor împăcat, însă nu trebuia să spună în mod public că nu-și mai vorbesc.

Jador si Mocanu s-au certat
Jador a dezvaluit ca se vor impaca

”S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta.”, a declarat Jador în cadrul unui podcast.

Citeste si: Reactia lui Jador dupa ce Sorin i-a spus in fata cum a vrut Zanni sa il elimine de la Survivor Romania! Ce i-ar fi propus Razboinicului pentru a fi sanctionat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fosta iubita a lui Jador, implicata intr-un accident grav rutier! Cum se simte acum? Ce dovezi le-a adus haterilor care nu cred ca a patit ceva: "Pentru toata lumea asta...

Autoritățile încurajează telemunca, dar Clotilde Armand desfășoară 'operațiunea pontajul': Jumătate dintre angajații PS1 nu își înregistrează prezența la muncă

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ana Porgras si Jador, intalnire de gradul zero! Fosta gimnasta, detalii in premiera despre relatia cu Zanni la Survivor Romania

Jador, detalii EXCLUSIVE despre Albert! Nimeni nu a stiut niciodata despre legatura celor doi. Sorin a ramas fara cuvinte dupa ce i-a povestit totul fostul Faimos

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies