Bogdan de la Ploiești, la „Puterea Dragostei”! Imaginile cu celebrul cântăreț de manele în timp ce își caută jumătatea

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 mai 2024, 15:54

Bogdan de la Ploiești și-a căutat sufletul pereche la „Puterea Dragostei”

Sursa: Captură YouTube Casa Iubirii

Bogdan de la Ploiești a fost invitat, în trecut, la mai multe ediții din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a participat și Bia, fata cu care se zvonește că ar fi format un cuplu.

Bogdan de la Ploiești a fost cemat de mai multe ori în platoul emisiunii „Puterea Dragostei ”, pentru a interacționa cu concurenții și a le oferi sfaturi din experiența lui de viață.

De ce a venit Bogdan de la Ploiești la „Puterea Dragostei”

Prima dată, cântărețul a fost poftit în casa fetelor, acolo unde toate concurentele au fost entuziasmate să îl vadă.

De asemenea, la rândul lui, artistul s-a arătat bucuros să le cunoască: „Îmi pare bine că am venit să vă cunosc mai îndeaproape, sunteți toate drăguțe și speciale, în felul vostru”.

Deși aveau un invitat special printre ele, acest lucru nu a oprit tensiunile dintre tinere, care și-au aruncat replici dure chiar de față cu Bogdan de la Ploiești. În momentul în care a observat atmosfera din casa lor, artistul a vrut să le ofere un sfat foarte important, iar mai apoi le-a rugat să se oprească.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare

„Cred că cel mai indicat ar fi să cunoști o persoană mai mult ca să poți să-ți dai cu părerea despre ea. (...) E puțină agitație, eu n-am nevoie de agitație, am nevoie de relaxare.

N-am prea mult timp plecat de acasă, cu cântările”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Bogdan de la Ploiești a fost cu Bia, la „Puterea Dragostei”

Ulterior, manelistul le-a cântat concurentelor de la „Puterea Dragostei” o frumoasă piesă de dragoste, compusă de el, despre care a considerat că s-ar potrivi cu specificul emisiunii. După ce le-a bucurat pe fete cu frumoasa lui voce, Bogdan le-a luat la dans pe câteva dintre ele.

Însă, distracția nu a ținut prea mult, întrucât artistul a fost chemat și în casa băieților, pentru a împărtăși câteva gânduri și cu ei. 

Când a venit momentul să plece în casa băieților, Bogdan de la Ploiești a luat-o cu el pe Mariana, pentru a-l conduce spre ieșire și a vorbi între patru ochi. În tot acest timp, artistul a cuprins-o pe tânără și a părut să fie foarte apropiat de ea.

Citește și: Bia de la Puterea dragostei a spus DA! Prima fotografie cu buchetul imens de trandafiri de la logodnicul ei

După ce a părăsit casa fetelor, Paula-Maria Cismaș a ținut să spună câteva lucruri despre manelist și relația pe care s-a zvonit că ar fi avut-o cu Bia: „ Despre Bogdan de la Ploiești am o impresie bună, mi se pare un băiat care ar trebui să revină în competiție, însă nu mi-a plăcut că nu și-a asumat relația cu Bia, eu cred că ei au avut ceva mai mult afară”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!