Bianca și Nona, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată ce schimb de replici acide și jignitoare a avut loc între cele două concurente astăzi în Gala! „Prietenii nu se vorbesc pe la spate!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 apr 2023, 19:31
Foto(5)

Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Replicile Nonei au revoltat-o teribil pe Bianca! „Ar trebui să-ți fie frică de Dumnezeu! Mie mi-a fost milă de tine și te-am ajutat!”

Concurenții din Casa iubirii, sezon 2, au parte în fiecare zi de noi provocări, de momente de senzație, clipe romantice alături de partenerii lor, dar și de răsturnări neașteptate de situație ce îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație în cadrul show-ului.

Bianca și Nona, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată ce schimb de replici acide și jignitoare a avut loc între cele două concurente astăzi în Gală

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Bianca și Nona, două dintre cele mai apreciate concurente ale acestui sezon, au ajuns din nou la cuțite, deși până de curând se declarau foarte bune prietene. Conflictul lor a început încă de săptămâna trecută, când Nona i-a reproșat Biancăi faptul că ar fi vorbit-o pe ascuns cu alte colege.

Vizibil deranjată de replicile tăioase ale colegei sale, Bianca a răbufnit și mai aprig și i-a reproșat Nonei faptul că a uitat că a ajutat-o mereu ori de câte ori a avut nevoie,

pentru că i-a fost milă de ea după ce i-a aflat povestea tristă de viață, iar ea nu i-a fost deloc recunoscătoare.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Nu știu ce face!” Marinel și Ionuț au sărit să o consoleze pe Cristina!

Bianca: M-am lăsat manipulată de necazurile tale din trecut! Să știi că lumea din preajma ta nu ți-e datoare cu nimic! Și tonul pe care tu îl ai cu toată lumea și dai indicații, exact asta arată!

Nona: Foarte bine!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Bianca: Din prima zi, din a două zi, ai plâns și ai povestit istoria ta, cât ai suferit, cum a fost! Ți-ai vărsat sufletul și toate lacrimile! Ai atras mila băieților și a mea!

Nona: Eu cu băieții nu am vorbit!

Bianca: Au văzut emisiunea!

Nona: Te-am folosit!

Bianca: Știu! Și de atunci s-a închis robinetul! Asta am zis și doamnei Andreea!

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Nona: Nu mi-e rușine deloc! Asta e viața mea! Taci, că vorbesc eu!

Citește și: Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit 1 Aprilie cu cele mai hazlii momente! Iată ce farse de senzație au pus la cale băieții și ce reacții s-au declanșat in rândul fetelor! „Schimbăm zahărul cu sarea și punem piper în loc de cafea!”