Bianca, mesaj pentru Iancu Sterp? ''Fura-ma, voinice!''

Author: O.P.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca Bianca il place pe Iancu.

Aceasta a postat o fotografie frumoasa pe o retea de socializare, alaturi de un mesaj. Fanii au crezut imediat ca mesajul ii este dedicat lui Iancu Sterp. 

Desi Iancu formeaza un cuplu cu Roxana, acesta a placut-o si pe Bianca inainte. Asa ca, unii dintre urmaritorii emisiunii inca asteapta ca Iancu sa formeze un cuplu si cu Bianca. 

Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit, în aceeași zi, de două mașini. Acesta a ajuns la Ugențe de fiecare dată

''Fura-ma, voinice, ca mama nimic nu-mi zice'', a scris Bianca pe o retea de socializare. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 

Taguri:

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies