Bianca Drăgușanu, operată de urgență! Ce a pățit celebra blondă

Author: A.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 18:40

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală de ultimă oră.

Bianca Drăgușanu a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale la nivelul sânilor. Ea a intrat pe mâinile chirurgului Călin Doboș, care i-a refăcut complet sânii, potrivit Wowbiz.ro.

Surse bine informate au confirmat pentru jurnalistii WOWbiz.ro că Bianca Drăgușanu și-a schimbat silicoanele. Și nu a fost neapărat un moft, blonda a fost obligată să se supună de urgență acestei intervenții. Prima operație a Biancăi avusese loc în urmă cu mulți ani, aproape 15, iar tehnologia de atunci nu mai are nicio legătură cu cea de acum, nici când vorbim despre tehnica folosită de chirurgii plasticieni, nici dacă ne referim la calitatea protezelor folosite.

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

Potrivit surselor, se pare că în urma investigațiilor imagistice făcute de Bianca Drăgușanu, medicii au descoperit niște leziuni le nivelul sânilor, generate, cel mai probabil de reacția organismului la silicoanele vechi. Ca atare, dr. Călin Doboș a decis să o supună pe frumoasa vedetă de urgență unei intervenții ample de înlocuire a silicoanelor vechi cu unele de ultimă generație. Mai mult decât atât, jurnaliștii WOWbiz.ro

au aflat în exclusivitate că Bianca Drăgușanu a preferat să nu schimbe nimic la volumul silicoanelor, optând pentru aceeași măsură a bustului pe care o avea și înainte.

După operație, chiar dacă lucrurile au decurs normal, blonda a primit din partea medicului o listă întreagă de restricții pe care, vrând-nevrând este nevoită să le aplice!

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies