Bianca Dragusanu, criza de nervi in culisele unei prezentari de moda VIDEO

Bianca Dragusanu, criza de nervi in culisele unei prezentari de moda VIDEO

Niciodata nu ati vazut-o pe Bianca Dragusanu asa, nu?!

 Am filmat-o noi, in culisele unui eveniment monden cu pretentii. In timp ce printul cristea o astepta in public sa iasa pe podium, roscata s-a enervat teribil atunci cand a trebuit sa imbrace o rochie putin transparenta in partea de sus.

Dupa ce s-a calmat putin, cei din jurul ei au primit si explicatii pentru iesirea nervoasa de mai devreme. Sa nu credeti ca aceasta a fost singura problema a Biancai. Greul pentru ea abia acum vine, cand trebuia,de fapt, sa fie momentul de glorie.

Pana la intrarea Biancai pe podium, o domnisoara blonda ii capteaza atentia lui Adrian Cristea. Acesta o comenteaza impreuna cu un prieten in timpul defilarii. 

Iar asta nu este tot! Atat de captivat este printul de prezenta diafana ca nici nu observa cand pe podium apare chiar ea - iubirea lui Bianca.

El tot cu ochii dupa tanara blonda era. La un moment dat, stupoare! Printul vede in final ca Bianca era demult pe podium, scoate repede telefonul mobil si incepe sa o filmeze, probabil pentru arhiva familiei.

Nu-i nimic! In ciuda neatentiei lui Adrian Cristea, totul e bine cand exista incredere intr-o relatie. Ba mai mult decat atat, vorbele nu o mai incalzesc pe Bianca Dragusanu ci faptele. Asadar, o lasam pe ea sa analizeze situatia. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate