Bianca Dragusanu a LESINAT la un eveniment monden din capitala

Bianca Dragusanu ar fi trebuit sa fie gazda unui eveniment minden realizat intr-un club din capitala, insa a lesinat in culise.

Roscata a reusit sa sperie pe toata lumea dupa ce i s-a facut rau si a lesinat in culise. O ambulanta a sosit la fata locului, iar medicii care au ingrijit-o au sfatuit-o pe Bianca sa se odihneasca. De altfel, chiar Bianca a marturisit pentru WOWbiz ca a fost foarte agitata in ultima vreme, a dormit putin si nu prea a mancat. Mai mult, stresului din viata personala prin care a trecut in ultima vreme i s-a adaugat si stresul profesional.

"Sunt bine, am avaut o zi foarte agitata, n-am reusit sa ma odihnesc in ultimele ore, a fost si putin dezechilibru alimentar si cam asta s-a intamplat. Am chemat medicii intr-adevar, dar sunt bine, am nevoie de odihna. M-am simtit epuizata, a fost un moment in care s-au descarcat bateriile, dar nu am nimic grav, medicii mi-au spus sa ma odihnesc si sa am un mic dejun copios de maine dimineata. Sunt doar slabita", a declarat Bianca.

Vezi primele declaratii ale Biancai Dragusanu pe wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate