Bianca Comănici, primele reacții după ce s-a aflat despre relația de iubire dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu, fostul ei iubit! „Aș vrea să știu acum răspunsul la o întrebare”

,
Bianca Comanici

Bianca Comanici si-a exprimat parerea despre relatia dintre Simina Loica si Alex Bobicioiu

[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

La scurt timp după ce s-a aflat despre relația de iubire dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu, au început să apară și primele reacții în mediul online. Iată ce a transmis Bianca Comănici!


In articol:

Săptămâna trecută s-a aflat despre povestea de iubire înfiripată între Simina Loica și Alex Bobicioiu, au început să apară și primele reacții în mediul online. Dacă Alex Zănoaga pare din ce în ce mai resemnat și a decis să meargă mai departe pe drumul lui, de ceva timp și fosta lui soție, Simina a decis să își refacă viață alături de Alex Bobicioiu, nimeni altul decât fostul iubit al Biancăi Comanici, din perioada în care se aflau la emisiunea Puterea dragostei.

Citeste si: Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Bianca Comănici, primele reacții după ce s-a aflat despre relația de iubire dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu, fostul ei iubit

Bianca Comănici obișnuiește să le împărtășească fanilor săi detalii și momente inedite din viață să în mediul online, unde este foarte activă. Frumoasă vedetă realizează frecvent pe contul ei de Instagram sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru urmăritorii săi, care îi adreseaza tot felul e întrebări mai mult sau mai puțin discrete. Zilele trecute, Bianca a fost întrebată de un urmăritor ce părere are despre poveste de iubire înfiripată de curând între Simina Loica și Alex Bibicioiu, care a fost și iubitul ei o scurtă perioada în cadrul emisiunii Puterea dragostei. Iar răspunsul Biancăi nu a întârziat să apară. Această a realizat un clip video pe care l-a publicat pe TikTok, acolo unde și-a exprimat părerea despre acel subiect.

Citeste si: Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă se afla și el pe plajă

simina loica

Simina Loica, prima vacanta petrecuta alături de Alex Bobicioiu, noul ei iubit

[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Citeste si: Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, prima vacanță de cuplu. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

Pe vremea în care Bianca Comanici și Alex Bobicioiu formau un cuplu în cadrul show-ului matrimonial, Simina Loica se află deja într-o relație cu Alex Zănoaga, cel care ulterior i-a devenit soț și i-a dăruit un fiu.

În prezent însă, Simina și Alex Zănoaga sunt în plin proces de divorț, iar de câteva zile încoace s-a aflat că frumoasă brunetă formează un cuplu cu Bobicioiu. Deși inițial au încercat să păstreze relația lor în discreție și departe de ochii presei, de curând cei doi îndrăgostiți au decis să se afișeze împreună, fără să le mai pese de reacțiile celor din jur. Simina și Alex Bibicoiu au publicat imagini din prima lor vacanță petrecută împreună pe litoral.

Bianca Comanici

Bianca Comanici, primele reactii dupa ce Simina si Bobicoiu au confirmat ca formeaza un cuplu

[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

La scurt timp după ce aceștia au confirmat că au o relație de iubire, au început să apară și primele reacții. Bianca Comanici a publicat un clip video pe TikTok, acolo unde și-a exprimat părerea despre idilă celor doi, iar apoi n-au întârziat să apară și reacțiile în lanț a internauților.

„Dacă nu știați, avem un nou cuplu în showbiz. Vreau să mă ajutați la această problemă, avem o ecuație de gradul patru și vreau să veniți cu răspunsuri în comentarii. Avem o poză cu mine și Alex Bobicioiu din 2019, o poză cu Simina Loica și Alex Zănoagă tot din 2019, dacă nu mă înșel, poză este de pe vremea când ei erau un cuplu și avem o poză cu Alex Bobicioiu și Simina. Aș vrea să știu acum răspunsul la o întrebare. Dacă ei (n. red. Alex Bobicioiu și Simina Loica) sunt la mare împreună și Alexandru Zănoagă este singur la mare, de ce eu sunt singură la București?”, a transmis Bianca Comanici pe contul ei de socializare, potrivit wowbiz.ro

Bianca Comanici

Bianca Comanici a transmis prima reactie dupa ce s-a aflat despre relatia dintre Simina si Bobicioiu

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Bianca Comanici, accident cu bolidul de lux! Unde se află în aceste momente fosta câștigătoare Puterea Dragostei

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Bianca Comanici, accident cu bolidul de lux! Unde se află în aceste momente fosta câștigătoare Puterea Dragostei

Alarmant: Un medicament pentru epilepsie și migrene dublează riscul de autism al fătului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iancu Sterp nu își poate lua gândul de la Bianca Comănici! Ipostaza fierbinte în care au fost surprinși în holul unui hotel

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies