Bianca Comănici o să plângă când o să vadă aceste imagini cu Andrei Dascălu, fostul ei iubit. Cum s-a pozat Războinicul cu o blonda sexy în Anglia

,
Andrei Dascalu, surprins in compania unei blonde
Andrei Dascalu are o noua relatie?[Sursa foto: Instagram]

Andrei Dascalu s-a afisat cu o superba blonda la sala unde se antreneaza el, insa pare ca intre ei este ceva mai mult decat o prietenie.


In articol:

În urma cu câteva luni, Bianca Comanici anunță că este mai îndrăgostită că niciodată și că și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele unui bărbat puternic căruia îi place adrenalina. Nu a vrut să spună numele bărbatului misterios, însă până la urma s-a dovedit că acesta este fostul Războinic Andrei Dascălu.

Însă, se pare, că frumoasa bruneta n-a avut nici de data aceasta noroc în iubire și la scurt timp, s-au despărțit.

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Andrei Dascalu, surprins alaturi de o blonda extrem de sexy

Andrei Dascalu si blonda misterioasa

Andrei Dascalu, ipostaza trandra cu o blonda

[Sursa foto: Instagram]

Aseară am luat decizia împreună.  În continuare voi posta lucruri despre dragoste, dar nu pentru el sau pentru altcineva. Cel puțin momentan. Din păcate, din fericire, drumurile noastre sunt separate. Eu nu sufăr. Sunt deschisă să cunosc alte persoane cu care sunt pe aceeași lungime de undă... A fost o perioadă chiar foarte frumoasă, de asta după ceva timp am hotărât să vă spun și vouă, dar dacă acum s-a încheiat, nu este corect să vin să vă spun că s-a terminat? Motivul pentru care nu i-am spus numele  a fost pentru că nu eram sigură de ceea ce se va întâmpla între noi în viitor. Acum s-a concretizat.

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Andrei Dascalu, apropieri tandre de blonda misterioasa

Ideea este că e destul de greu să îmi ajungă cineva la inimă pentru că sunt foarte pretențioasă, prea selectivă. Dar am renunțat la niște idei, la niște principii, pentru că omul potrivit îl construiești.

Am observat că nu a trebuit să schimb foarte multe lucruri la mine, am încercat eu să fiu din ce în ce mai bună...” a declarat Bianca la vremea respectiva.

Andrei dascalu si blonda sexy

Andrei Dascalu alaturi de o blonda sexy

[Sursa foto: Instagram]

La o luna după despărțirea de Bianca Comanici și întoarcerea în Anglia, Andrei Dascălu s-a fotografiat la sala alaturi de o frumoasa blonda de care pare foarte apropiat. Și la plecarea de la antrenament, cei doi s-au fotografiat în lift, iar Andrei o ținea tandru de umeri.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Berna, ruptă în bătaie în plină stradă. Imagini șocante cu fosta concurentă de la Puterea dragostei

Emil Boc e mulțumit, chiar dacă festivalul UNTOLD stârnește și nemulțumiri: Zeci de milioane de euro au intrat în Cluj

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies