BERNARD HILLER, profesorul starurilor de la Hollywood, sustine in premiera un masterclass in Romania

,

El va avea un curs intensiv de 3 zile in Bucuresti, la Hotel Athénée Palace Hilton, in zilele de 26, 27 si 28 noiembrie 2017.

Bernard Hiller, profesor si coach de actorie la Hollywood, se va afla pentru prima oara in Romania in perioada 24 – 29 noiembrie 2017. El este recomandat la nivel international de nume sonore precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson, Cameron Diaz, Bruce Dern si Lionel Richie.

Bernard Hiller vine la Bucuresti la invitatia Let It Go Acting Studio si va sustine un masterclass de 3 zile la hotelul Athénée Palace Hilton, in 26, 27 si 28 noiembrie 2017.

Numarul participantilor este limitat la 30 de locuri iar pretul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoana. Masterclassul se adreseaza atat actorilor cat si tuturor celor care doresc sa se dezvolte profesional si personal.

Multi artisti renumiti au lucrat de-a lungul timpului sau se antreneaza in prezent cu Bernard: Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford si Jennifer Garner.

Profesionisti de talie mondiala au vorbit la masterclassurile sale. Printre ei, se numara Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston si David Oyelowo.

Cartea lui Bernard Hiller “Stop Acting, Start Living” se bucura de un rasunator succes international, fiind deja tradusa in 6 limbi.

Noul sau proiect de film, pe care il va produce impreuna cu Leonardo DiCaprio, este un motiv in plus pentru actorii romani sa participe la acest masterclass.

Acting coach-ul cauta actori potriviti pentru filmul ce va fi regizat de Barbra Streisand iar filmarile, planuite sa inceapa anul viitor, au in vizor si locatii din Romania.

Inscrierile se pot face pe pagina evenimentului: https://www.bernardhillerbucharest.eu          
E-mail: [email protected]  Tel: +40 770 286 218

Atelierul Let It Go Acting Studio a fost fondat in anul 2015 de catre acting coach-ul Nicoleta Ciobanu impreuna cu Ioachim Ciobanu- fiul marelui Ilarion Ciobanu, unicul actor roman care s-a dedicat exclusiv filmului.

Actorul Alexandru Victor Nemteanu si regizorul Alexandru Nagy sunt printre cei ce au crezut in puterea atelierului de a fi o forta pozitiva in actoria romaneasca. Ei si-au oferit sustinerea inca de la inceput iar in prezent activeaza si in calitate de ambasadori media ai Let It Go Acting Studio.

“Actorul are nevoie sa se antreneze constant pentru a-si putea atinge potentialul maxim. Am simtit necesitatea unui loc in care sa ma pot dezvolta profesional, ghidat de unii dintre cei mai buni antrenori de actorie din lume, intr-un mediu liber de constrangeri si prejudecati.

Negasind un asemenea loc in Romania, a trebuit sa il construiesc alaturi de Nicoleta.“ a spus actorul Ioachim Ciobanu. 

“Scopul principal al atelierului nostru este acela de a oferi posibilitatea actorilor romani sa se antreneze la standardele si dupa metodele actuale din Hollywood. Am convigerea ca multi oameni vor descoperi resurse interioare deosebite dupa ce vor participa la acest masterclass.” a declarat Nicoleta Ciobanu.

Citește și


Actrita si modelul international Madalina Ghenea si-a anuntat deja participarea la masterclass. Oferim multumiri speciale doamnei Irina Margareta Nistor, indragit critic roman de film, care a sprijinit din primul moment aceasta initiativa.

Vizita lui Bernard Hiller in Romania este organizata de Let It Go Acting Studio, in parteneriat cu Athénée Palace Hilton, cu sprijinul unui expert in comunicare- Mihaela Radacina- care coordoneaza partea de Events, PR & Comunicare.

Alaturi de hotelul Athénée Palace Hilton care si-a oferit deja sprijinul, incurajam sa ni se alature si alte branduri din Romania care sustin actorii si industria cinematografica si militeaza pentru dezvoltarea profesionala si personala.
 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Expulzat din Australia, Djokovic se implică total în combaterea pandemiei: lucrează la un tratament pentru Covid-19

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies