Berguzar Korel și Halit Ergenc, apariție neașteptată! Iată cum au fost surprinși în Londra cei doi actori! "Stând departe de mine, îmi oferă spațiu"

,
Berguzar Korel si Halit Ergenc

Berguzar Korel si Halit Ergenc, un cuplu superb

[Sursa foto: Instagram Berguzar Korel]

Îndrăgiții actori Berguzar Korel și Halit Ergenc, au apărut în ipostaze nemaivăzute până acum! Iată cum cum au fost surprinși în Londra!

Cei doi actori celebri Berguzar Korel și Halit Ergenc sunt împreună de peste zece ani și formează unul dintre cele mai solide și reușite cupluri de vedete din Turcia. Berguzar și Halit s-au văzut pentru prima dată pe platourile de filmare, în anul 2006, când filmau împreună pentru seriaul 1001 de nopți, în care potrivit scenariului au format un cuplu, iar peste doar câteva luni acea poveste de dragoste fictivă a devenit o realitate.

Astfel, cei doi actori au ajuns să formeze un cuplu superb și în viață reală. Iar în anul 2009 aceștia au deci să se căsătorească și își întemeieze o familie mare împreună, cu mulți copilași.

Berguzar Korel și Halit Ergenc, apariție neașteptată! Iată cum au fost surprinși în Londra cei doi actori!

În anul 2019, Berguzar Korel și Halit Ergenc au deveneau deja părinții unui băiețel minunat, căruia i-au ales numele Ali și care le-a pecetluit iubirea și căsnicia. În anii ce au urmat cei doi actori s-au dedicat foarte mult profesiei lor și s-au implicat în numeroase proiecte atfel că nu au mai reușit să se preocupe pentru a mai aduce pe lume copii așa cum și-au dorit inițial.

Berguzar Korel si Halit Ergenc

Berguzar Korel si Halit Ergenc in Londra

[Sursa foto: Instagram Berguzar Korel]

Timpul a trecut, iar Berguzar și Halit Ergenc au anunțat în anul 2019 că vor deveni pentru a două oară părinți. Și a venit pe lume micuțul Han care le-a umplut inimile de bucurie și împlinire.

Însă Berguzar Korel a sperat că va reuși să aibă și o fetiță. Iar această dorința măreață i s-a îndeplinit la doar un an distanță, în anul 2021, când a mai adus pe lume un copilaș, de această dată o fetiță, căreia i-au ales numele Leyla.

Citeste si: Berguzar Korel și Halit Ergenc, momente emoționante! Ce mesaj i-a transmis celebra actriță fiului ei cel mare, Ali, cu ocazia aniversării lui!

Deși la finalul anului trecut presă din Turcia a lansat vestea că cei doi actori au decis să se mute definitiv în Londra împreună cu cei trei copii, la scurt timp, o managerul cuplului a intervenit pentru a lămuri totul, anunțând că cei doi actori într-adevăr au hotărât să se mute în Londra însă nu este o decizie definitvă, întrucât aceștia vor mai veni în Turcia atunci când vor fi cooptați într-un viitor proiect de televiziune și pentru a-și vizită rudele.

Berguzar Korel si Halit Ergenc

Berguzar Korel si Halit Ergenc, in Londra

[Sursa foto: Instagram Berguzar Korel]

De curând, îndrăgită actrița Berguzar Korel a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmuleț în care apărea alături de soțul ei într-un mijloc de transport din Londra, însă nu au fost suprinși unul lângă altul, ci la distanță de câteva scaune, iar Berguzar a subliniat faptul că soțul ei a recurs la acel gest pentru că o iubește și a vrut să îi ofere mai mult spațiu și oxigen, în contextul pandemiei de COVID-19.

halit ergenc

Halit Ergenc in Londra filmat de sotia sa

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

"Stai departe pentru că ești foarte îndrăgostit de mine! Îmi lași mie oxigenul. Stând departe de mine, îmi oferă spațiu pentru că este foarte îndrăgostit de mine!", a scris actrița pe Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Primele imagini cu fiica celul mai îndrăgit cuplu din Turcia, Berguzar Korel-Halit Ergenc! Actrița a arătat-o pentru prima dată publicului pe Leyla

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Berguzar Korel și Halit Ergenc, decizie radicală! Ce anume au hotărât cei doi actori pentru familia lor!

Rusia ar fi putut distruge Ucraina într-o zi şi fără arme nucleare (Paul Craig Roberts)

Berguzar Korel și Halit Ergenc, decizie radicală! Ce anume au hotărât cei doi actori pentru familia lor!

Cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Actori care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies