Bella Santiago se căsătorește în vara aceasta! Iată câte rochii de mireasă și-a ales pentru fericitul eveniment! Îndrăgita artistă a făcut dezvăluiri inedite! „O să cânt la nunta mea!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 mar 2023, 18:59
Foto(4)

Prezentă în platoul emisiunii Teo Show, Bella Santiago a dezvăluit ce anume i-a umbrit fericirea! „M-am supărat foarte mult! Era frumos să fie aici lângă mine pentru că este o zi specială pentru mine, este nunta mea!”

Bella Santiago, exotica artistă care a participat și la competiția Bravo, ai stil! Celebrities, se va căsători în vara aceasta. Ea și soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore, au făcut cununia civilă încă din anul 2017, însă pandemia le-a dat peste cap planurile de nuntă în anii următori și au reprogramat-o pentru vara anului 2023. De curând, celebra artistă a anunțat că ea și partenerul ei de viață au fixat data nunții pe 26 mai.

Bella Santiago se căsătorește în vara această! Iată câte rochii de mireasă și-a ales pentru fericitul eveniment

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Bella Santiago a dezvăluit faptul că ea și soțul ei au început pregătirile pentru nuntă și că deja și-au ales o parte din ținutele pe care le vor purta iar restul detaliilor și al pregătirilor sunt în toi. Întrebată cum a fost cerută în căsătorie,

Bella a mărturisit că ea era îmbrăcată în pijama, iar soțul ei în costum și totul a fost un moment frumos și spontan, așa cum sunt și ei în viața de zi cu zi.

Citește și: Bella Santiago a scăpat porumbelul. Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pe care nu vrea să o mai vadă niciodată

„Cum m-a cerut? M-a cerut când eu eram în pijama și el era în costum! El s-a trezit la ora 5 dimineață și s-a îmbrăcat frumos, cu costume și eu dormeam și la ora 7 a ciocănit la ușa și când am deschis ușa, eu eram în pijama și el mă filma! Și el a zis: «Vrei să fii soția mea? Da sau da?» Păi ce să zic da!”, a

spus Bella Santiago.

Îndrăgita artistă a povestit că ea și soțul ei au găsit locația ideală pentru petrecerea de nuntă însă ea încă își mai caută ținute, deoarece își dorește să îmbrace două rochii de mireasă, una pentru cununia religioasă, care să fie mai acoperită și una mai îndrăzneață pentru petrecere.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Caut încă rochii de mireasă și sper să găsesc pentru că am nevoie de două! O rochiță pentru biserica catolică, care trebuie să fie cuminte și acoperită, nu trebuie să se vadă pielea! Și la petrecere vreau să fiu nebună, că să pot să mă învârt, să dansez! Am probat multe rochițe și chiar am găsit una pentru biserica, este foarte cuminte și are și ceva pe umeri! Și am zis gata! Asta e!”, a adăugat Bella Santiago.

Deși este extrem de fericită pentru că urmează să se căsătorească și să îmbrace în sfârșit rochia de mireasă, Bella Santiago a mărturisit că există ceva ce i-a umbrit imensă bucurie și anume faptul că mama ei nu va fi prezentă la marele eveniment, iar acest lucru a întristat-o foarte mult. 

Cristina Bălan, mama a doi copii cu Sindromul Down, a născut o fetiță perfect sănătoasă, în cadă, acasă: „Eu eram în lumea mea”. Cum a decurs experiența nașterii

„M-am supărat foarte mult pentru că am făcut tot posibilul să fac documentele de care avea nevoie mama și a zis că da apoi a zis că nu mai vrea să vină!(...) Era frumos să fie aici lângă mine pentru că este o zi specială pentru mine, este nunta mea!”, a zis artista.

Citește și: Care este motivul pentru care familia din Filipine a Bellei Santiago nu va fi prezentă la nuntă? Evenimentul cu sute de invitați va avea loc în România și va combina tradiții din ambele țări

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”