BEBELUSUL regal a salutat multimea! Ducesa Kate, mai frumoasa si mai radioasa ca niciodata VIDEO

BEBELUSUL regal a salutat multimea! Ducesa Kate, mai frumoasa si mai radioasa ca niciodata VIDEO

Sunt primele imagini cu bebelusul regal, adica al treilea mostenitor al coroanei britanice in ordinea succesiunii la tron

 Ieri, ducesa Kate impreuna cu bebelusul regal au parasit maternitatea St. Mary din Londra. A fost prima iesire in public a micului print. Si, culmea, bebelusul s-a comportat ca un adevarat print. In timp ce englezii aplaudau, iar parintii lui salutam multimea in extaz, priviti cu atentie ce facea micutul print!

Pare incredibil gestul bebelusului regal! Parca incearca si el sa-i salute pe englezi, evident, in stilul familiei regale. Ca nu degeaba, prin vene ii curge sange albastru! Dupa cateva minute printre uralele multimii fericite, bebelusul a trecut din bratele mamei sale, in bratele tatalui.

Moment in care, cei trei membrii ai familiei regale s-au apropiat de admiratorii infocati. Chiar si asa, Printul William si-a dat imediat seama cu cine seama bebelusul regal. Emotionata era si ducesa Kate, chiar daca pe chip i se putea citi bucuria de mama. Acum, bebelusul regal este deja "instalat" la Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate