Beauty One a sărbătorit 15 ani de frumusețe. Experți și Specialiști din industria beauty au luat parte la un eveniment unic și plin de surprize

,

Beauty One a sărbătorit 15 ani de activitate, momentul a fost presărat cu clipe de neuitat în prezența experiților și specialiștilor din industria de beauty, în cadrul evenimentului Gala Beauty One Expert 2021.


In articol:

Beauty One a celebrat 15 ani de frumusețe, momentul a fost marcat printr-un eveniment unic, organizat în Poiana Brașov la Hotelul Piatra Mare, în perioada 3-5 Octombrie 2021, și la care au luat parte experții din industria înfrumusețării, dar și specialiști din cele mai cunoscute centre de beauty din România.

Beauty One a celebrat 15 ani de frumusețe 

Fondatorii Beauty One, Alice Galani, Olimpiu Galani și Diana Badea contribuie neîncetat la dezvoltarea industriei de beauty de peste 15 ani, prin îmbunătățirea serviciilor oferite și a brandurilor deținute și prin susținerea perfecționării specialiștilor în domeniu. În cinstea celor 15 ani de excelență și performanță în domeniul înfrumusețării, fondatorii au organizat Gala Beauty One Expert 2021.

Congresul s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile și au participat profesioniști din domeniu, doctori, manageri de saloane, hairstiliști și tehnicieni din toate colțurile țării. 

Evenimentul s-a dovedit a fi un moment de relaxare și bună dispoziție, invitații au avut onoarea de a cunoaște și de a învăța de la cei mai apreciați specialiști în domeniu. Participanții au avut prilejul să ia parte la seminarii de nutriție, workshop-uri pentru aparatură, esetică, colorare și balayage.

Invitații au participat și la concursuri, campionate de cosmetică și seminarii de bussines.

Carmen Brumă a fost invitată în deschiderea evenimentului

Carmen Brumă a fost onorată să deschidă Gala Beauty One Expert 2021 printr-un workshop foarte apreciat despre menținerea unui stil de viață sănătos. Invitații au fost extrem de încântați de informațiile pe care specialista le-a împărtășit despre nutriție, sport, îngrijire, cât și despre procedurile de înfrumusețare din saloane și modul prin care combinarea acestora oferă rezultate remarcabile, mențin echilibrul și sănătatea corpului. 

Mai mulți specialiști din domeniul înfrumusețării au împărtășit trucurile și experiențele lor dobândite în timp.

Doina Ilie (manager EstetLine) a împărtășit povestea unui business de succes cu echipamentul de remodelare corporală Eximia HR77 Platinum.

Emily Schofield (trainer internațional Elgon) a prezentat tendințele în hairstyling și a pus accent pe colorare, coafuri, cât și pe tratamente vegane de îngrijire a părului.

Dr.

Manuela Răvescu (medic specialist dermato-venerologie, competență medicină estetică) a susținut un seminar legat de ALOPECIE – cauze, simptome și tratament.

Totodată, trainerii Beauty One, alături de invitații speciali Liuba Trofaniuc și Eleonora Jermenean, i-au încântat pe participanți cu noutățile în colorarea părului, de la tehnici de balayage și airtouch până la blonduri spectaculoase.

Beauty One a premiat excelența în estetică și experții în frumusețe

În cadrul Galei Beauty One Expert 2021 au fost premiați cei mai fideli, de succes și devotați parteneri Beauty One, cei mai buni cosmetologi și profesioniști din industria beauty din România, cele mai importante școli de cosmetică și machiaj, cele mai apreciate centre de înfrumusețare și manageri de saloane, alături de cei mai devotați traineri Beauty One.

La Gala de decernare a premiilor, Corina Munteanu, președinte PADIR,  a pregătit o surpriză organizatorilor oferind în numele organizației, distincții și diplome de excelență, pentru contribuția adusă dezvoltării și promovării industriei înfrumusețării din România.

Surprizele nu aveau cu să lipsească de la un astfel de eveniment cu bun gust, totul a culminat cu un show incendiar susținut de Adrian Enache și fiica sa, Diana Enache, alături de Rareș de la Alb Negru, care a fost completat de momente foarte speciale și emoționante.

Evenimentul s-a dovenit un advărat succes și a fost foarte apreciat de inviați, organizat impecabil până la cel mai mic detaliu.Experiența celor 15 ani de activitate, plini de provocări și reușite, poziționează Beauty One în topul furnizorilor de echipamente și produse profesionale dedicate industriei înfrumusețării.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Problemă la construcția mașinilor electrice: costurile sunt prea mari. Este o presiune uriașă

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Ali, decizie uluitoare! 

Care era numele real al lui Ion Șmecherul, apropiat al familiei Sterp. Celebrul cioban de pe internet a murit din cauza băuturii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies